Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Nautički tjedan u Splitu. Otvoren 22. Croatia Boat Show

U Splitu je otvoren 22. CROATIA BOAT SHOW, međunarodni nautički sajam. Na sajmu tradicionalno nastupaju tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali izložena je i ponuda hrvatskih auto kuća.

foto: Croatia Boat show

Na svečanosti otvaranja prisustvovala su brojna poznata lica iz javnog i političkog života, a svečanost je dodatno uveličao i nastup muške klape KUD-a Filip Dević. Tonči Glavina poručio je posjetiteljima da je Hrvatska postala zemlja koja diktira turističke trendove i kako vjeruje da će ova turistička sezona biti uspješna, ali izazovna. 

Sajam će trajati od 26. do 30. travnja 2022., a sajamske ulaznice mogu se kupiti na ulazu po cijeni od 40 kuna, petak i subotu 50 kuna.

Croatia Boat Show jedinstvena je smotra ove vrste u regiji, koja privlači najznačajnije graditelje plovila za razonodu, kao i druge tvrtke iz svih grana nautičke industrije te srodnih turističkih djelatnosti. 

Prisutnost velikog broja izlagača, poslovnih partnera i posjetitelja, pruža neprocjenjivu priliku svima iz svijeta nautičkog businessa, medija, kao i zaljubljenicima u more i brodove, da ostvare vrijedne kontakte te realiziraju nove poslovne prilike, ali i da se u neformalnim druženjima bolje upoznaju i zabave.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno