Petak, 3 veljače, 2023

Najavljena premijera promotivnog filma ”Autentična Istra – Good Mood/Good Food”

Premijera promotivnog videa Autentična Istra – Good Mood/Good Food, realiziranog u okviru aktivnosti definiranih Sporazumom o udruživanju turističkih zajednica gradova i općina s područja središnje Istre pod nazivom „Autentična Istra“, održat će se u u petak 21. siječnja 2022., u 11:00 sati u Pazinu, u  Velikoj dvorani Spomen doma, na adresi Šetalište Pazinske gimnazije 1.

Potpisnice Sporazuma su TZ središnje Istre, koja je ujedno i koordinator, zatim TZ Grada Buzeta te TZ-ovi općina Barban, Žminj, Svetvinčenat i Kanfanar (ukupno 14 JLS-ova).

Promotivni video nastao je u suradnji s labinskom tvrtkom Level 52, a financiran je sredstvima Fonda za udružene turističke zajednice, od strane Hrvatske turističke zajednice.

Organizatori napominju da svi prisutni, sukladno epidemiološkim mjerama Stožera za civilnu zaštitu RH, moraju imati važeću EU digitalnu COVID potvrdu

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno