Petak, 9 prosinca, 2022

Najava redovnih linija iz SAD-a prema Hrvatskoj već od lipnja

Aviokompanija Pragusa.one najavila je uvođenje redovnih linija iz Sjedinjenih Američkih Država prema Hrvatskoj već za ovo ljeto i to iz Los Angelesa i New Yorka prema Dubrovniku.

Linija New York – Dubrovnik – New York najavljena je od 21.06., a već sljedećeg dana prvi zrakoplov trebao bi poletjeti iz Los Angelesa za Dubrovnik. Obje linije prometovat će tri puta tjedno, sve do kraja listopada ove godine.

Pragusa.one će koristiti zrakoplov tipa A330-300 na liniji New York – Dubrovnik – New York, letovi su najavljeni svakog ponedjeljka, srijede i subote s polaskom iz New Yorka i dolaskom sljedećeg dana u Dubrovnik.

Na liniji Los Angeles – Dubrovnik – Los Angeles kompanija najavljuje zrakoplov tipa A340. Ova će linija biti u prometu također tri puta tjedno, s polaskom iz Los Angelesa svakog utorka, četvrtka i subote.

Podsjećamo, američka aviokompanija United Airlines prije dva tjedna je najavila uvođenje redovne linije New York – Dubrovnik – New York s tri leta tjedno od početka srpnja. Kompanija će ove letove obavljati iz zračne luke Newark, koja je ujedno i čvorište Uniteda za međunarodne letove iz i prema SAD-u.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno