Petak, 31 ožujka, 2023

Nagradne igre svakog tjedna na portalu Turizam24.com

Nagradne igre za sve naše čitatelje!

Svakog tjedna na našem portalu i Facebook-u! Počinjemo u srijedu 7.10. točno u 12.00h!

Turizam24.com odlučio je razveseliti svoje čitatelje. Svakog tjedna zaigrajte nagradnu igru i osvojite super nagrade. Kao novi, mladi portal ovim putem zahvaljujemo svima onima koji su naš projekt podržali i koji nas iz dana u dan čitaju, prate i lajkaju.

Igre će se održati na našem Facebook profilu i mogu sudjelovati svi naši pratitelji i čitatelji.

Nemojte zaboraviti pratiti naš portal gdje možete osvojiti fantastične nagrade: wellness vikende, gastro pakete, zimovanja, poklon bonove…više o svemu u našoj rubrici Lifestyle-Nagradne igre. Pobjednici svake igre bit će objavljeni na našim stranicama i na Facebook profilu.

Sve one koji žele svoje usluge i proizvode ponuditi kao nagradu i promovirati svoj brend, tvrtku, uslugu mogu se javiti direktno našoj redakciji na info@turizam24.com!

U ovoj kriznoj godini veselimo se svi zajedno i zaigrajmo. Kad nema kruha, jedimo kolače!

Turizam24.com želi vam sreću u igrama i…ostanite informirani!


Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) MILSING d.o.o., Velika cesta 99, Zagreb, OIB 02914711498, donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„TURIZAM24.com“

Članak 1. Priređivač Priređivač nagradne igre je REDONO d.o.o. Nepotova 4, 21000 Split, OIB 84094881554. 

Članak 2. Trajanje nagradne igre Nagradna igra se provodi u roku 7 dana na području Republike Hrvatske.

Članak 3. Svrha Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe i unapređenja prodaje proizvoda.

Članak 4. Način sudjelovanja u nagradnoj igri Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre na Facebook profilu označiti 6 korisnika društvene mreže u komentaru.  Svaki sudionik može sudjelovati u jednoj nagradnoj igri neograničen broj puta.  Svaki sudionik može sudjelovati u idućoj nagradnoj igri jednom u 90 dana. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Članak 5. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača. U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve osobe, građani RH stariji do 18 godina.

Članak 8. Preuzimanje nagrada Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke: ime i prezime, adresu, sliku i slično Priređivač može koristiti u promocijske svrhe bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 9. Ostale odredbe Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na Internet stranici www.turizam24.com Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 11. Korištenje osobnih podataka Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike. U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski građanski sud u Splitu.

Rješenje Ministarstva financija:

KLASA: UP/I-460-02/20-01/211

URBROJ: 513-07-21-01-20-2

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno