Petak, 22 rujna, 2023

Nacionalna udruga obiteljskih hotela predstavila izazove

Ministrica Brnjac sastala se u petak s predstavnicima Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac održala je radni sastanak s predstavnicima Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela, krovne udruge koja okuplja male hotelijere te zastupa njihove specifične interese.

Predstavnici spomenute udruge ministrici su iznijeli izazove s kojima su trenutno suočeni, a ministrica ih je detaljnije upoznala s aktivnostima Ministarstva turizma i sporta, koje su se intenzivirale uslijed krize izazvane virusom COVD – 19 i sezone.

Svi sudionici sastanka složili su se kako samo zajedničkim snagama i aktivnostima možemo turizam učini održivim u ovim neizvjesnim vremenima.

Nacionalna udruga osnovana davne 2004.

Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela (OMH) osnovana je 2004. godine potaknuta potrebom rastućeg broja malih hotelijera za udruženjem koje će zastupati njihove specifične interese te omogućiti stalno unapređenje kvalitete njihove ponude. Misija Udruge OMH je okupiti najbolje obiteljske i male hotele u Hrvatskoj, koji se odlikuju posebnošću, prepoznatljivom kvalitetom i autentičnošću osiguravajući gostima neponovljiv doživljaj, članovima utjecajan glas i bolje poslovne mogućnosti, turističkom sektoru naprednu grupaciju, a lokalnim zajednicama i zemlji u cjelini socijalno i ekološki odgovornog partnera.

Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela u svom redovnom i pridruženom članstvu danas broji 146 hotela i 66 visokokvalitetna pansiona i agrodomaćinstva s područja cijele Hrvatske predstavljajući financijski neovisnu interesnu grupaciju.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno