Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Na Rabu PCR test uz 50% popusta

Izvro: hrturizam.hr

Grad Rab i Turistička zajednica grada Raba, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, omogućili su za turiste s područja grada Raba 50%-tni popust (349,11 kuna) za PCR test na COVID – 19 u razdoblju rujna i listopada.

Popust je namijenjen za sve turiste kojima je potreban rezultat PCR testa na COVID – 19 za nesmetan ulazak u matičnu državu, a vrijedi za sve dolaske u rujnu i listopadu 2020. godine (od 1. rujna do 31. listopada 2020. godine)

Također, popust vrijedi za sve osobe koje na području grada Raba borave minimalno 7 noći neprekidno u privatnom smještaju, kao i za sve rezervacije za rujan i listopad, neovisno kad su napravljene.

Najave za ovu sezonu bile su skromne, ali uspjeli smo ih nadmašiti. Grad Rab je odgovorna i sigurna destinacija te želimo pokazati kako je moguće nastaviti ovu sezonu i dalje. Svjesni da je trošak testa na Covid-19 značajan izdatak za turiste ili iznajmljivače te vjerujemo kako će im ovaj popust mnogo značiti. U tome nam je pomogao Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ -a na čelu s ravnateljem prof. dr. sc. Vladimirom Mićovićem te Ispostava Rab na čelu s voditeljicom mr. sc. Danielom Glažar-Ivče“, rekla je direktorica ureda TZ Rab Ivana Matušan te dodala kako su uspjeli održati turističku sezonu u 65-postotnom obujmu noćenja u odnosu na prošlu godinu.

Pri obavljanju testiranja osoba koja plaća test (turist ili iznajmljivač) dužan je predočiti potvrdu iz eVisitora o boravku osobe koja se testira, koju iznajmljivač može samostalno isprintati iz sustava eVisitor ili zatražiti u uredu TZG Rab. Turisti testiranje mogu obaviti, putem drive-in metode prikupljanja brisa, u Domu zdravlja grada Raba svakim radnim danom od 8 do 11 sati. 

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno