Srijeda, 29 ožujka, 2023

Na ovogodišnjem GAST sajmu održat će se Konferencija za vlasnike apartmana i male poduzetnike u turizmu. Prijave u tijeku

“Konferencija za vlasnike apartmana, kuća za odmor i male poduzetnike u turizmu Apartman plus” održat će se pod okriljem sajma GAST, 11. Turističke mreže, u Splitu, u srijedu, 16.3.2022. od 11.30 do 16.30 sati u Konferencijskoj dvorani sajma GAST (Spaladium arena, etaža -1).

Moderatorica konferencije bit će Marija Mladineo, a sami gosti redom stručnjaci iz područja turizma i privatnog smještaja kao i predstavnici vodećih turističkih institucija.

Na samom početku održat će se prezentacija projekta – Ambasador turizma na kojoj će sudjelovati Stipe Čogelja – dožupan, Nastja Logar, Anamarija Cicarelli, Martina Nimac Kalcina, Renata Tešija i Barbara Marković. Nakon toga slijede Smjernice u pogledu poslovanja od strane institucija, te predstavljanje mogućnosti financiranja i upute za plaćanje PDV-a za agencijske provizije putem platfrome e-građanin.


Tihana Arapović, predstavnica Udruge Sunce predstavit će Projekt certfikata Dalmatia green, kako bi se poštivanjem prirode stvorila nova vizija ”zelene” turističke ponude u Dalmaciji.

O zelenom marketingu za eko iznajmljivače govorit će Nastja Logar,  predstavnica Ecobnb-a za Hrvatsku i Sloveniju, platforme za ekološke smještajne objekte i održivi turizam.

U ime Interligo savjetovališta za vlasnike obiteljskog smještajakoje  organizira individualna i grupna savjetovanja iz područja turizma govorit će Meri Čizmić te dati iznajmljivačima uvid i smjernice kako oglašavati svoj objekt Google-u.

Brendiranje smještajnog objekta kroz priručnik Superdomaćin prezentirat će Ankica Ćaleta, vlasnica agencije My Luxoria, turističke agencije specijalizirane za najam luksuznog smještaja na području Dalmacije u Republici Hrvatskoj.

O prednostima suradnje i svom poslovanju, govorit će predstavnici Adriagate agencije koja pruža potpunu korisničku podršku svim gostima 7 dana u tjednu na nekoliko svjetskih jezika. Za kraj, predstavit će se i Densa posteljina sa svojim proizvodima za sezonu 2022.

Cijeli program i satnice možete naći u nastavku a prijave za Konferenciju na linku: PRIJAVE.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je ispuniti donju online Prijavnicu. Po zaprimljenoj prijavi, Organizator će vam poslati besplatnu ulaznicu za konferenciju i sajam GAST koju možete isprintati ili pokazati na mobitelu prilikom ulaska na sajam. Konferencija se održava sukladno trenutno važećim epidemiološkim preporukama. Za sudjelovanje na konferenciji potrebne su COVID potvrde.


Raspored predavanja:

11:30 – 11:50 Svečano otvorenje konferencije

11:55 – 12:15 Prezentacija projekta – Ambasador turizma;
Stipe Čogelja, dožupan, Nastija Logar, Anamarija Cicarelli,
Martina Nimac Kalcina, Renata Tešija, Barbara Marković

12:20 – 12:40 Smjernice u pogledu poslovanja od strane institucija;
Jozo Tomaš, predsjednik HGK Split,
Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Split, Tonči
Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta

12:45 – 13:05 Plaćanje PDVa na provizije agencija putem sustava e-građani
Ivica Kusić, pročelnik Porezne uprave SDŽ

13:10 – 13:30 Mogućnosti financiranja, kreditiranje od strane RBA
Mirela Krstulović, RBA, Ana Kotur, Kent banka

13:30 – 13:50 Pauza uz osvježenje

13:55 – 14:20 Okrugli stol na temu novih izračuna cijena otpada
Jadranka Mimica, predsjednica Udruge Naš val Omiš
Leonardo Ljubičić, direktor Peovica d.o.o.

14:25 – 14:40 Prezentacija projekta certfikata Dalmatia green
Tihana Arapović, predstavnica Udruge Sunce

14:45 – 15:05 Zeleni marketing za eko iznajmljivače
Nastja Logar, Eco bnb

15:10 – 15:30 Oglašavanje na Google
Meri Čizmić, Interligo

15:35 – 15:50 Brendiranje smještajnog objekta kroz priručnik Superdomaćin;
Trendovi izgradnje kuće za odmor,
Ankica Čaleta, My Luxoria

15:55 – 16:10 Prednosti suradnje s turističkom agencijom Adriagate

16:15 – 16:30 Densa posteljina

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno