Četvrtak, 30 ožujka, 2023

MSC Magnifica će do kraja godine imati šest dužih mediteranskih krstarenja

MSC Magnifica postao je drugi brod MSC Cruisesa koji je poželio dobrodošlicu gostima otkako je u 8. mjesecu ova vodeća kompanija za kružna putovanja u Europi ponovo započela s plovidbom.

Brod se uputio na izvanredno 10-noćno putovanje opuštanja i otkrića zapadnim i istočnim dijelom Mediterana uz planirana pristajanja u Livornu za posjet Firenci i Pisi, Messini na Siciliji, Pireju za posjet Ateni, Katakolonu za Olimpiju, Valletti na Malti i Civitavecchiji za posjet Rimu prije povratka u Genovu. MSC Magnifica će do kraja godine imati šest dužih, obogaćenih mediteranskih krstarenja uključujući i posebno 8-noćno božićno krstarenje s polaskom iz Genove 18.12.

Sigurnosne mjere

Ovo je drugi brod na kojem je uveden MSC-ov sveobuhvatan zdravstveni i sigurnosni protokol potvrđen od strane vanjskih medicinskih stručnjaka te kojeg su službeno odobrile relevantne nacionalne i regionalne vlasti.

Detaljne sigurnosne mjere su osmišljene za zaštitu dobrobiti gostiju, posade i zajednica koje se posjećuju, a prvi put su uvedene u 8. mjesecu kada je MSC Grandiosa postala prvi veći brod za kružna putovanja koji je započeo s plovidbom, a perjanica flote ove kompanije dovršila je deveto 7-noćno krstarenje te uspješno demonstrira učinkovitost novog protokola. Mjere uključuju zaštićene posjete obali za goste kako bi im se omogućilo uživanje u destinacijama u svakoj luci pristajanja.

Zdravstveno-sigurnosni protokol MSC Cruisesa uključuje univerzalni zdravstveni pregled za sve, goste i članove posade, a podrazumijeva: COVID-19 test prije ukrcaja; pojačane mjere čišćenja i dezinfekcije broda; primjenu mjera socijalnog distanciranja; nošenje maski za lice na javnim površinama te tehnologiju koja pomaže pri identificiranju bliskih kontakata. U ovoj početnoj fazi kapacitet broda je smanjen na 70% kako bi se omogućilo socijalno distanciranje.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno