MSC Cruises započinje s plovidbom u Španjolskoj

33

MSC Cruises je u četvrtak, 4. lipnja, najavio ponovno pokretanje kružnih putovanja iz Španjolske uz uplovljavanja u Barcelonu od 26. lipnja na itinereru broda MSC Grandiosa, a Valencia će također biti dodana kao luka ticanja od 30. srpnja, prenosi UHPA.hr.

Ova vijest uslijedila je nakon prethodnih najava kompanije o ponovnom početku plovidbe u Njemačkoj, Francuskoj i na Baltiku uz postojeće i druge potvrđene itinerere za sezonu ljeto 2021. na istočnom i zapadnom Mediteranu kao i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Barcelona je jedno od glavnih međunarodnih putničkih središta s vodećom zračnom lukom koju međunarodni gosti sada mogu koristiti za izravan dolazak do luke ukrcaja.

AD

„Kada smo najavili naše potvrđene programe za ljeto 2021. naznačili smo da ćemo ih naknadno obogatiti novim lukama i destinacijama kada budu dostupne. Upravo je to danas slučaj sa Španjolskom i Barcelonom; naši gosti će zahvaljujući izletima u sigurnom mjehuriću kao dio našeg zdravstveno-sigurnosnog protokola sada imati priliku posjetiti ovu veličanstvenu destinaciju koja je bila nedostupna još od 3. mjeseca prošle godine“, rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa.

MSC Grandiosa nudi 7-noćna krstarenja zapadnim Mediteranom posjećujući Genovu, Civitavecchiju/Rim, Napulj, Palermo, Vallettu na Malti i sada Barcelonu u Španjolskoj, s ukrcajem mogućim u talijanskim lukama i Barceloni.

MSC Grandiosa će od 30. srpnja svom itinereru dodati i Valenciju s ukrcajem petkom, a brod će od 31.07. ploviti izmijenjenim 7-noćnim itinererom posjećujući Barcelonu, Genovu, La Speziju (za posjet Firenci i Pisi), Civitavecchiju/Rim i Valenciju.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORuhpa.hr