Subota, 25 ožujka, 2023

MSC Cruises za sezonu priprema 21 moderni brod koji će ploviti u 85 zemalja

MSC Cruises je početkom veljače 2021. otkrio detalje programa za sezonu zima 2022./2023. s nevjerojatnim izborom od 21 modernog, elegantnog broda koji će ploviti do više od 190 najtraženijih svjetskih destinacija u 85 različitih zemalja. S krstarenjima u rasponu od mini krstarenja do 118-noćnih diljem Bliskog istoka, Kariba, Mediterana, sjeverne Europe, Južne Amerike i Južne Afrike.

Kada se ukrcaju na jedan od predivno dizajniranih brodova MSC Cruisesa, gosti mogu uživati u cjelodnevnoj zabavi i aktivnostima, originalnim kazališnim predstavama, glazbi uživo, autentičnim međunarodnim restoranima, nagrađivanoj ponudi za obitelji i djecu, luksuznim spa i wellness sadržajima, kupovini u buticima i još mnogo toga.

MSC Cruises će u nadolazećoj zimskoj sezoni predstaviti dva nova i inovativna broda od kojih će prvi biti dugo očekivani MSC World Europa. Ne samo što će to biti prvi brod ove kompanije pogonjen LNG-om već je to i potpuno nova klasa brodova koja će predstaviti novu platformu kružnih putovanja, a gosti koji će ploviti na ovom spektakularnom brodu mogu uživati u potpuno redefiniranom doživljaju krstarenja.

Matična luka brodu MSC World Europa će biti Doha za FIFA World Cup Qatar 2022™, a potom će ovaj novi brod ponuditi krstarenja do Dubaija, Abu Dhabija, Sir Bani Yasa, Dohe i Dammama počevši s mini krstarenjem 20. prosinca prije nastavka svog redovnog programa 7-noćnih krstarenja.

MSC Seascape je drugi brod koji će se floti pridružiti sljedeće zime, a ujedno je i drugi brod inovativne klase Seaside EVO koji će ponuditi dva različita 7-noćna itinerera iz PortMiamija počevši od 11. prosinca. To će dodatno obogatiti već izvanrednu karipsku ponudu MSC Cruisesa.

Podsjetimo, MSC-ova krstarenja mogu rezervirati samo u potpunosti cijepljeni gosti, a to će biti slučaj i tijekom sezone zima 2022./2023. Kompanija će nastaviti provoditi odgovarajuće mjere kako bi osigurala uživanje gostiju u jednom od najsigurnijih odmora uz istovremen nezaboravan provod na brodu, a više informacija o zdravstveno-sigurnosnom protokolu MSC Cruisesa i zahtjevima za ukrcaj potražite ovdje.

Više informacija kao i pregled programa za sezonu zima 2022./2023. pronađite ovdje.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno