Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Mislav Veselica, gost Podcasta Turizam24: Turističke agencije osuđene su na velike promjene

Novi podcast i novi, zanimljivi gost. Mislav Veselica, vlasnik agencije Cor Travel Lab koja je u zadnjih nekoliko tjedana aktualna i zbog poslovne sinergije s renomiranom agencijom Globtour Event.

Mislav Veselica ima dugogodišnje iskustvo u turizmu, s naglaskom na agencijsko poslovanje, stoga ne sumnjamo da će biti doista aktualnih tema tijekom novog podcasta Turizam24, koji će se održati u utorak, 27.04. u 11h na Youtube kanalu Turizam24 https://www.youtube.com/watch?v=LuQXM61j5Ro.

Cor Travel Lab d.o.o. osnovana je u periodu pandemije i danas njeguje jedinstveni pristup povezivanja zajednica na društveno odgovoran način, s jedinstvenim pristupom kreiranju produkata u Hrvatskoj, Europi i svijetu za domaće i strane putnike. Održivo poslovanje i briga o ekologiji i planeti su strateški ciljevi kompanije. Prema riječima Mislava Veselice, agencija je nastala kao spoj dugogodišnjeg iskustva u turizmu i činjenice da je turizam način života.

Ima li uopće turizma ove godine?

Tijekom godina, Mislav Veselica skupio je doista zavidne reference u svom životopisu, no korak da otvori svoju agenciju čini nam se kao nešto što bi se rijetko tko odlučio u jeku pandemije i krize u turizmu. O tome kako je započeti turistički biznis kad turizma ”nema”, što nas očekuje u narednim vremenima s obzirom na situaciju u kojoj se svijet našao te koja je njegova misija u turizmu saznat ćemo od Mislava u našem podcastu.

Hoće li se domaći putnik nametnuti kao prioritet i koliko je važna garancija sigurnosti koju agencija mora nuditi svojim klijentima u ovakvim vremenima, doznat ćemo već u utorak, 27.4. Također će biti riječi o spajanju ideja dviju agencija, Cor Travel Lab-a i Globtour Event o kojima su ovih dana pisali mnogi mediji.

Globtour Event, kao prva destinacijska menadžment kompanija, specijalizirana je po geografskom i proizvodnom načelu za pružanje usluga složenih turističkih proizvoda na sva tri tržišta i jedna je od vodećih hrvatskih turističkih agencija s 40 godina iskustva u turizmu. Posebnu pozornost posvetili su destinacijskom menadžmentu. Njihove destinacijske menadžment kompanije razvijaju se plasirajući složene turističke kroz brand InTo Croatia.

Stoga ne propustite još jedan podcast Turizam24 s voditeljem Josipom Sedlarom.

Pozivamo sve da se pretplatite na naš Youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UC3aUDgP7MwQuHxedh7cNwSA i sudjelujete putem chat opcije pitanjima i sugestijama kako bismo imali što bolji uvid što se događa s turističkim agencijama u Hrvatskoj danas. Također, odigrajte nagradnu igru i osvojite vrhunski poklon paket našeg sponzora Zigante Tartufi.


NAGRADNA IGRA – SPONZOR ZIGANTE TARTUFI

Zigante Tartufi ime je koje je već poznato svim Hrvatima. Neosporivi gastro brend kojeg ponosno predstavljamo kao sponzora naše nagradne igre u ovom podcastu. Naime, otkriće najvećeg tartufa označilo je početak poslovnog uzleta tvrtke Zigante, danas vodećeg imena u svijetu hrvatskih tartufa. Njihov proizvodni asortiman sadrži ukupno 50-ak proizvoda na bazi tartufa i potvrda je konstantnog rada na kvaliteti uz najbolje sirovine. Proizvode Zigante danas možete naći u svim bolje opremljenim trgovačkim lancima, enotekama, specijaliziranim trgovinama i trgovinama Zigante, koje osim vlastitih proizvoda nude i širok izbor lokalnih gastronomskih specijaliteta.

Kao dio turističke gastro ponude u Livadama se svake godine organizira i sajam Dani Zigante tartufa na kojem se posjetitelji mogu upoznati s istarskim tartufima i mnogim drugim vrhunskim autohtonim proizvodima Istre. Tvrtka Zigante danas zapošljava oko 80 djelatnika i posjeduje predstavništva u mnogim europskim državama te u Australiji, Japanu i SAD-u. VRIJEME JE ZA NAGRADNU IGRU!


PRAVILA NAGRADNE IGRE:

pretplati se na Youtube kanal Turizam24 i klikni ‘’like’’

ostavi komentar ispod podcasta https://www.youtube.com/watch?v=LuQXM61j5Ro

pozovi prijatelje da ostave #zigante ispod tvog komentara (reply opcija). 

skupi najviše #zigante na svoj komentar i osvoji vrhunski poklon paket našeg sponzora Zigante Tartufi!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve osobe, građani RH stariji do 18 godina. Više o pravilima na našim Facebook stranicama Turistički portal Turizam24.com i Podcast Turizam24.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 04.05.2021. u 12.00h!


Podcast Turizam24 možete pratiti na:

LINKOVI NA SVE PODCAST-e TURIZAM24:

#10 Podcast – gost: Tado Jurić; Utjecaj demografije na održivost turizma

#08 Podcast – gost: Josip Stulić; Utjecaj pandemije na luksuzni smještaj u Hrvatskoj

#09 Podcast – gost: Jurica Glavina; Kongresni i Event turizam – Karta na koju moramo igrati!

#07 Podcast – gost: Robert Sedlar; Turističke agencije u novom normalnom!

#06 Joško Lokas, Etnoland Dalmati: ”Budućnost hrvatskog turizma je u Dalmatinskoj zagori?”

#05 Nino Dubretić, osnivač Direct Booker agencije: “Iznajmljivači moraju biti fleksibilni s cijenama u 2021.”

#04 Martina Nimac Kalcina, predsjednica Sekcije obiteljskog smještaja pri HGK: ”Što iznajmljivači mogu očekivati u sezoni?”

#03 Marko Mišulić, osnivač Rentlio channel managera: ”Trendovi sustava rezervacija u 2021.”

#02 Vlado Šestan, turistički novinar: ”Ima li Hrvatska šanse skijaškom sezonom ostvariti 365 turizam?”

#01 Adriano Požarić, urednik Turizam Info: ”Znamo li što će nam donijeti turistička sezona 2021.?”

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno