Nedjelja, 24 rujna, 2023

Mini mljekara Veronika nagrađuje! Dobitnik poklon paketa je…

Nagradu Mini mljekare Veronika osvojila je Dubravka Lubina.

Čestitamo sretnoj dobitnici i molimo da nam se javi na info@turizam24.com, a svima vama želimo više sreće u sljedećoj nagradnoj igri koja počinje danas, točno u 12.00h. Pratite Turizam24.com i osvojite nove vrijedne nagrade!

Mini mljekara Veronika je s radom započela 2000. godine, kao prva, i još uvijek jedina mljekara na području Krapinsko-zagorske županije. Danas Mini mljekara Veronika sa 200 zaposlenih te dnevnom preradom od 25 000 litara mlijeka čini glavni ekonomski i gospodarski  pokretač općine Desinić, te njenog  šireg okruženja.

Mljekara je smještena u Hrvatskom Zagorju, u malom mjestu Desinić, svima dobro poznatom po dvorcu Veliki Tabor. Mini mljekara Veronika ima široku paletu mliječnih proizvoda koje svakodnevno distribuira svojim kupcima.
Veronika proizvodi danas se prodaju u Zagrebu, Rijeci i Splitu, a u sklopu trgovina Veronika delikatese osim proizvoda iz vlastite proizvodnje nude se razne delicije hrvatskih proizvođača i OPG-ova iz cijele Hrvatske. Krajem 2015-te godine izgrađen je novi suvremeni proizvodni pogon te je time završen  višegodišnji  ciklus investicija u tehničko-tehnološku  modernizaciju  pogona za preradu  mlijeka. Ime Veronika mljekara je dobila prema drevnoj legendi o Veroniki Desinićkoj.

Mini mljekara Veronika nudi mliječne proizvode proizvedene isključivo od hrvatskog domaćeg mlijeka

Prve tvrdi sirevi mljekare pravi su hit. Receptura je dorađivana preko godinu dana, dok nisu bili u potpunosti zadovoljni finalnim proizvodom.

Veronikina legenda – Prvi tvrdi zagorski sir proizveden po tradicionalnoj recepturi od mlijeka sa zagorskih pašnjaka. Pažljivo je odležao najmanje devet mjeseci da bi u potpunosti razvio svoj pikantan okus zemljasto orašaste arome. Odlično se sljubljuje s crnim vinima.

Ratkajec – proizvodi se od kravljeg mlijeka sa zagorskih pašnjaka. Po tradicionalnoj recepturi odležao je 12 mjeseci kako bi postigao kvalitetu tvrdog sira. Preporuka mljekare jest prije konzumacije ostaviti sir 15-ak minuta na sobnoj temperaturi kako bi njegova aroma došla do pravog izražaja! 


Božićni poklon paketi – u ponudi svake godine u božićno doba, paketi domaćih i finih delicija lijepe naše

Za Vaše najdraže, prijatelje i poslovne partnere ovog Božića odaberite 100% zdrave i domaće proizvode iz bogate ponude Veronika delikatesa na njihovoj web stranici. Posebno su nam za oko zapeli Paketi namjenjeni supružnicima. Tako u širokoj ponudi mljekare možete za svoju ”bolju” polovicu kupiti ”Paket za muže” ili pak za svoje ”ljepše” polovice ”Paket za dame”.

Svoj odnos s kupcima grade i njeguju kvalitetom i povjerenjem kupaca, a njihovi proizvodi spajaju najbolje od oba svijeta – domaće mlijeko hrvatskih mljekara i praćenje svih standarda u proizvodnji. U mljekari Veronika posebno su ponosni na uspostavljeni kratki lanac opskrbe tako da od farme do stola stižu najprirodniji proizvodi u najkraćem mogućem roku. Upravo ovakav način proizvodnje i prerade u koji su uključeni svi domaći subjekti, daje dodatnu vrijednost ovim proizvodima i osigurava potrošačima kupnju 100% domaćeg proizvoda sa “hrvatskih farmi“.

Voćna sirutka koju djeca obožavaju!

Voćna sirutka u novoj, eko ambalaži vrhunski je proizvod i kojeg naši najmlađi jednostavno obožavaju. Upravo zato, voćna sirutka po novoj recepturi sadrži puno manje šećera i idealna je užina ili zajutrak za velike i male.

Maslac sa cvijetom soli

Zagorski maslac od domaćeg kravljeg mlijeka. Ovom domaćem maslacu dodan je potpuno prirodan, ručno bran BIO cvijet soli Solane Nin– nutrijent obogaćen prirodnim mineralima.

Mini mljekara Veronika u ovom ciklusu nagrađuje jednog od vas! Stoga ne zaboravite sudjelovati od danas u 12.00h na našem Facebook profilu!


Pravila igre:

Sve što trebate je posjetiti naš Facebook profil:

  • Komentiraj i dijeli što više puta i povećaj šansu za osvajanjem super poklon paketa Mini mljekare Veronika
  • Pravila nagradne igre pročitaj ovdje

Igra počinje 25.11.2020. u 12.00h i traje do 02.12.2020. u 10.00h!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno