Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

MEKST konferencija već osmi put okuplja predstavnike turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga

Konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga s dugom tradicijom i kontinuitetom održavanja, ove godine osmi put okuplja predstavnike turističke privrede i međunarodno priznate stručnjake iz oblasti turizma u Novom Sadu. Svi sudionici na 8. MEKST konferenciji imat će priliku čuti priznate predavače od 25. do 28. studenog u Novosadskom hotelu Park 4*, piše Turizmoteka.


Industrija događaja prolazi kroz veoma izazovna vremena, ali MEKST konferencija se bez straha suočila s novom normalnošću i postavila nove standarde u organizaciji događaja. Zbog ograničenih okupljanja, prošlogodišnja MEKST konferencija organizirana je u hibridnoj formi, okupila je preko 400 sudionika online, te je naišla na najpozitivnije kritike stručnjaka i svih onih koji su pratili događaj.
Ove godine, organizacijski odbor MEKST konferencije, odlučio je nastaviti s pomicanje granica! Ne samo da je konferencija dobila novu lokaciju, već je trajanje događaja produžen za jedan dan, tako se konferencijski dio, ove godine odvija u dva dana 26. i 27. studenog. Broj mjesta je ograničen, a prijave se popunjavaju u rekordnom brzinom.


Program MEKST konferencije, činit će predavanja jednih od najeminentnijih stručnjaka koji će odgovoriti na tri glavne teme ovogodišnjeg događaja:
• Moć storrytelling-a i influence marketing-a
• Važnost prave motivacije na putu ka uspjehu
• Novi trendovi u industriji hotelijerstva i turizma

Na listi predavača našli su se: Jovana Kvržić, Siniša Ubović, Fabio Morandin, Strahinja Ćalović, Manuela Hrvatin, Srđan Vukčević i mnogi drugi. Program 8. MEKST konferencije možete pročitati na zvaničnoj stranici – www.mekstconference.com
Pored konferencijskog dijela, sudionici će na događaju imati priliku upoznati se s predstavnicima kompanija, hotelskih korporacija i fakulteta koji će svoje mjesto zauzeti na događaju kao izlagači u sklopu Career fair-a.

Kako je 2021. godina proglašena godinom povratka i pomicanja granica, tako MEKST konferencija nastoji opravdati tu titulu i svoj program je obogatila s tri nova segmenta događaja:
• Radionicu, na temu „Influence marketing“ će održati jedna od najpoznatijih travel blogerica, Jovana Kvržić i Dijana Kocić edukator i konzultantkinja za brend marketing i projektni menadžment.
• Master Class – Na temu „Budući post pandemijski događaji“ će održati jedni od najpoznatijih eksperata u oblasti organizacije događaja; Linda Pereira, Vlasnik, CPL Events iz Portugala i Rob Davidson, Generalni direktor, MICE Knowledge iz Londona
• MEKST Awards – MEKST konferencija, prepoznala je potrebu da podrži ambiciozne i perspektivne mlade osobe, te je glavni cilj je da bude vjetar u leđa novim generacijama koje su budućnost u turizmu, generacijama koje su spremne za velika djela. MEKST Awards je projekat koji podstiče mlade ljude iz oblasti turizma da rade na sebi i da konstantno usavršavaju svoja znanja i stručnost kako bi se istakli, pomogli razvoju turizma, bili nagrađeni za njihov rad i dobili motivaciju za još veći napredak.

MEKST konferencija ove godine bira 3 pobjednika za nositelja titule:
– Najbolji mladi lider u turizmu
– Najbolji mladi travel instagramer
– Najbolja omladinska turistička agencija

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno