Četvrtak, 30 ožujka, 2023

”MEETUP” kao dvosatni panel na temu turizma, putovanja i poduzetništva.

”MEETUP” danas u 19.00 sati u prostorijama caffe bara ”Ritam grada”u Zagrebu.

”MEET UP” ovogodišnji projekt baziran je na neformalnoj dvosatnoj panel raspravi. Teme će biti iz područja turizma, putovanja, influncer marketinga i poduzetništva. Panelisti su Ivan Atelj, vlasnik agencije “Talvi putovanja”, Domagoj Sever, hrvatski putopisac, blogger i fotograf te Sandra Petrač,travel influencerica. Danas će vam odgovoriti na mnoga pitanja vezana uz današnju situaciju s koronom. Isto tako s kojim su se to problemima pronašle putničke agencije, ali i putoholičari. Kako izgleda jedan radni dan travel influencera i s kojim preprekama i povlasticama se oni danas suočavaju.

Novo izdanje projekta “MeetUp” u sklopu studentske udruge Ekonomska klinika održava se u četvrtak, 15. listopada 2020. u 19 sati

U skladu s epidemiološkim mjerama “MeetUp” će po svom završetku svim panelistima, ali i publici omogućiti ležernije druženje uz. Kako bi se postigla kvalitetna interakcija između publike i panelista, panel rasprava organizirana je na manjoj publici.

MEETUP – dodatne informacije

Organizator projekta je Ekonomska klinika, neprofitna organizacija koja se bavi podizanjem poduzetničke klime i financijskim opismenjavanjem. Financijska savjetovanja su besplatna za građane. Projekt je pod sponzorstvom mladih poduzetnika iz Printee.shop i agencije Talvi putovanja koji su za publiku osigurali zanimljivu nagradu.

Ekonomska klinika već četvrtu godinu zaredom organizira projekt MeetUp. Projekt je namijenjen posjetiteljima koji će kroz panel raspravu moći saznati sve što ih zanima o aktualnim ekonomskim i gospodarskim temama. Panel prikuplja istaknute stručnjake iz privatnog i javnog sektora koji kroz otvorenu diskusiju nastoje dati odgovor na pitanja sudionicima. Ujedno će ih upoznati s novim trendovima u industriji. Cilj ovoga projekta je kroz neformalno učenje potaknuti poduzetnike i mlade ljude da svakodnevno proširuju svoje znanja. Cilj je da ljudi budu aktivni sudionici i kreatori poslovne klime i inovacija u Republici Hrvatskoj. Panel je besplatan i otvorenoga tipa te se na njih mogu prijaviti svi zainteresirani bez prethodne najave.  Nakon panel rasprave, druženje se nastavlja te se na taj način sudionicima omogućuje  nastavak diskusije. Također, otvara se mogućnost upoznavanja drugih poduzetnika iz branše i njihovih poslovanja, te se otvara prostor za daljnju suradnju.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno