Subota, 25 ožujka, 2023

Marko Mišulić, osnivač Rentlio sustava i sve što ste htjeli znati o trendovima u sustavu rezervacija

Podcast Turizam24 ugostio je mladog i uspješnog marka Mišulića, osnivača channel managera Rentlio – YouTube video

Zanimljiv i ugodan razgovor dvojice zaljubljenika u turizam ali i tehnologiju jučer je na našem podcastu ”Trendovi u sustavu rezervacija” dao mnoge korisne informacije koje su zanimale naše gledatelje. No svakako, teško je bilo pohvatati sve ono što sustav Rentlio jest i usluge koje pruža, stoga evo nekoliko najzanimljivijih tema o kojima se jučer razgovaralo.

Marko Mišulić, osnivač channel managera rentlio pokušao nam je u sat vremena dočarati koje su prednosti korištenja ovog rezervacijskog sustava i približiti se svim korisnima – kako i sam kaže, Rentlio je i za velike hotelske kompanije ali i za privatnog iznajmljivača s jednom smještajnom jedinciom. Pogledajte neke video isječke podcasta:

Što je zapravo Rentlio?

Korisnike imate po cijelom svijetu. Koliko zemalja pokrivate u ovom trenutku i planirate li preseliti poslovanje u inozemstvo?

Je li Rentlio prilagođen svima – od velikih hotela do malih privatnih iznajmljivača?

Je li danas moguće funkcionirati u smještajnom sektoru bez digitalizacije i praćenja tehonoloških trendova?

Kakva su Vaša očekivanja za 2021.?

Je li našem turizmu ovakva situacija presudila ili je ipak nešto dobro donijela pauza koju smo svi uzeli, makar prisilno?

Sve informacije možete naći i na njihovoj web stranici rentl.io.

Sljedeći utorak, 23. veljače na našem YouTube kanalu Turizam24 budite uz našeg domaćina i gošću Martinu Nimac Kalcina, predsjednicu Zajednice obiteljskog turizma HGK koja će nam iz perspektive obiteljskog smještaja ponuditi osvrt na kriznu 2020. i što privatne iznajmljivače čeka u novoj turističkoj sezoni.

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno