Petak, 31 ožujka, 2023

Luton bilježi pad broja putnika za čak dvije trećine

Ukupno je 575.000 putnika putovalo londonskom zračnom lukom Luton u rujnu, što je pad od 66 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Zračna luka poduzela je korake kako bi osigurala da ostane sigurno okruženje i za osoblje i za putnike.

To uključuje uvođenje novih mjera u terminalima, od pojačanog čišćenja i ugradnje zaštitnih zaslona, ​​do postaja za dezinfekciju ruku i zahtjeva da se nose zaštitne maske.

Zračna luka također zadržava fokus na korisničkoj službi tijekom ovog izazovnog razdoblja. Alberto Martin, izvršni direktor londonske zračne luke Luton, rekao je: „Neizmjerno sam ponosan na svo osoblje u londonskom Lutonu što nastavlja pružati visoku razinu brige i usluge kupcima, čak i u ova izazovna vremena.”

„Koronavirus i njegov globalni utjecaj na zdravlje i egzistenciju nešto je što svijet nikada prije nije vidio. Naš posao jest usredotočiti se na kretanje ljudi. Imamo tu nesreću  da je zračni promet prvi na udaru ove pandemije. 
Uz smjernice javnog zdravstva, zračna luka poduzela je trenutne mjere kako bi osigurala komercijalnu održivost poslovanja uz održavanje najviših standarda zdravlja i sigurnosti. To uključuje zabranu svih prekovremenih sati, zamrzavanje daljnjeg zapošljavanja i ograničenje troškova te njihovo usmjeravanje na isključivo bitne izdatke.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno