Srijeda, 29 ožujka, 2023

Lufthansa, njemački avioprijevoznik, povećao ljetni red letenja prema Hrvatskoj

Njemačka Lufthansa već dulji niz godina, u ljetnom redu letenja, prometuje na redovnoj liniji između Munchena i Rijeke. U kriznoj 2021. godini, Lufthansa je uvela i redovnu liniju između Frankfurta i Rijeke, koja je u prometu bila također jednom tjedno, svake subote. Kompanija najavljuje operativne promjene na ovoj liniji za ljetnu sezonu 2022.

Riječka zračna luka ima još jednu pozitivnu najavu za predstojeći ljetni red letenja. Lufthansa će, umjesto jednom, prometovati dva puta tjedno između Frankfurta i Rijeke. Linija bi s prometom trebala krenuti 09. travnja, subotom, a od 25. svibnja uvodi se i drugi tjedni let, srijedom.

Letovi srijedom odvijat će se u večernjem, a subotom u jutarnjem terminu. Time će putnici prema odnosno s Kvarnera imati više fleksibilnosti prilikom planiranja putovanja, što s jednim letom tjedno praktički nije bilo moguće, piše Croatian Aviation.

Na liniji između Frankfurta i Rijeke za ljeto 2022. najavljeni su zrakoplovi tipa A320, kapaciteta 168 sjedala.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno