Listopad će biti ”Mjesec hrvatskog turizma”. Očekujemo brojne popuste i pogodnosti od hotela, agencija, restorana

206
Korona

Prenosimo u cijelosti obavijest Odjela za turizam HGK o novoj, promotivnoj akciji Ministarstva turizma. Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica pokreću promotivnu akciju „Mjesec hrvatskog turizma“  koja će se održati tijekom listopada 2021. godine.

”Cilj je akcije potaknuti prvenstveno domaće tržište na turističke aktivnosti u razdoblju posezone putem osiguravanja znatno povoljnijih cijena usluga u turizmu i povezanim djelatnostima. 

Akcija omogućava uključivanje svih subjekata koji sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelskih kuća, privatnih iznajmljivača, restorana, parkova prirode i nacionalnih parkova, muzeja, galerija, ponuditelja aktivnog odmora, prijevoznika i dr.  Ponuditelji koji u predviđenom roku prilagode cijene usluga sukladno uvjetima promotivne akcije uključuju se u akciju putem posebne internetske stranice od 20. rujna.

AD

Ponuda mora sadržavati popust na osnovnu cijenu u minimalnoj visini 35%, no intencija je akcije ponuditi veće popuste gdje god je to moguće. Osnovnu cijenu bez popusta kao i visinu popusta, odnosno konačnu cijenu s uključenim popustom ponuditelj je dužan navesti u prijavi ponude. Ponuditelj objavljuje ponudu na hrvatskom jeziku, a po vlastitoj procjeni i na ostalim jezicima.

Ponuda se mora realizirati u razdoblju od 1. do 31. listopada 2021. godine.

Promotivna kampanja će trajati oko mjesec dana, a uključivat će oglašavanje putem TV-a, radija, print, DOOH i online kanala (portali i društvene mreže) u svim najvažnijim domaćim medijima te određenim specijaliziranim turističkim publikacijama. Provodit će se i konstantne PR aktivnosti informiranja javnosti o akciji te o tijeku akcije i kampanje.”

Za sve dodatne informacije molimo obratiti se na e-mail adresu Lana.Latin@mints.hr.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD