Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Linija između Moskve i Zagreba u prometu će biti jednom tjedno

Zrakoplov tipa B737-800 ruskog Azur Aira jučer je, točno u podne, sletio u Međunarodnu zračnu luku Zagreb na prvom letu iz Moskve. Azur Air planirao je uvesti ovu liniju još u lipnju ove godine, u najavi su bili zrakoplovi tipa B767, no do pokretanja linije nije došlo.

Azur Air je danas, s početkom zimskog reda letenja, obavio inauguralni let na ovoj liniji koristeći uskotrupni B737-800, a kako nam je potvrđeno iz same aviokompanije, zrakoplov je prema Zagrebu bio rasprodan!

Linija između Moskve i Zagreba u prometu će biti jednom tjedno, nedjeljom, kroz cijeli zimski red letenja. Valja napomenuti kako će Azur Air Zagreb povezivati sa Zračnom lukom Vnukovo, udaljenom otprilike 28 kilometara od centra Moskve, piše Croatian Aviation.

Uz ovu novu liniju Azur Aira, između Zagreba i Moskve može se putovati i redovnim linijama drugih avioprijevoznika – Aeroflota, PegasFlya i Nordwinda. Još jedan ruski avioprijevoznik, Nordstar, razmatra uvođenje redovne linije prema Zagrebu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno