Srijeda, 29 ožujka, 2023

Kruzer čiji će putnici biti isključivo svingeri trebao bi uploviti u Dubrovnik iduće godine

Kako donosi Dubrovački dnevnik, kruzer kompanije Azamara u Dubrovnik bi trebao uploviti 20. svibnja 2023. godine, naravno ako to epidemiološke prilike dopuste, a putovanje je namijenjeno isključivo svingerima. Osim u Dubrovnik, kruzer će uploviti i u Šibenik, i to dan prije, a posjetit će i talijansku obalu, odakle će putovanje krenuti i završiti. U Dubrovniku bi se trebao zadržati jedan dan, nakon čega bi trebao krenuti prema Kotoru.

Nesvakidašnji kruzer trebao bi u svibnju 2023. godine uploviti u dva dalmatinska grada.

Radi se o putovanjima koje organizira meksička agencija ‘Original Group’ koja ima svoje svingerske resorte, ali i brodove na kružnim putovanjima koji djeluju pod brendom ‘Desire’, namijenjeni svingerskim parovima. Za Dubrovnik kažu kako je idealan za sve one koji ‘traže raj na zemlji’. 

Putovanje će trajati od 18. do 25. svibnja 2023. godine, a cijene kabina u ovom trenutku se kreću od 5 tisuća do 30 tisuća dolara za dvije osobe. 

Brod je opremljen luksuznim sobama, bazenima, restoranima, barovima, prostorima u kojima se održavaju zabave i tematske večeri, performansi, a ima i kasino, kao i spa i fitness centar, a moguće je unajmiti i fotografa koji će putnike fotografirati u destinacijama koje posjete. 

Nije to prvi takav posjet Dubrovniku. Podsjetimo, kruzer je u dubrovački akvatorij uplovio i u rujnu 2015. godine te je sa sobom doveo oko 700 putnika. Kruzer je bio usidren kod Lokruma, a Dubrovčani su goste opisali kao imućne i pristojne. A nije ni na brodu baš sve moguće, piše Pomorac.hr.

Iako se radi o slobodnom društvu, odnosi na javnim mjestima broda nisu dopušteni. Fotografiranje i snimanje područja broda na kojima gosti mogu odabrati ne nositi odjeću strogo je zabranjeno.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno