Petak, 22 rujna, 2023

Krešo Rogoz, gost 24. podcasta Turizam24: ”Vrijednost prirode i gastronomije u turizmu tek će biti prepoznata”

Ljubav prema prirodi i želju za avanturizmom, gost našeg jučerašnjeg podcasta Krešo Rogoz realizirao je kroz jedinstvene projekte agencije čiji je vlasnik – Croatia Open Land Tours DMC.

Želeći predstaviti sve ono što središnja Hrvatska ima i može ponuditio u turističkom smislu, Krešo je prije sedam godina pokrenuo agenciju i danas je ista dionik mnogih europskih projekata, dobitnik sredstava za društveno poduzetništvo pri EU te kreator i nositelj izvrsnih turističkih tura na području Karlovca.

Da turizam nije samo sunce i more, znamo odavno, no malo j e onih koji su u tom smislu doista krenuli u nepoznato i današnjem gostu pristupili individualno, te ponudili nezaboravne doživljaje Hrvatske kakve sam nikada ne bi imao prilike iskusiti.

Koliko je izazovno raditi 365 dana u godini te koliko truda irada treba za organizaciju avanturističkih tura, Krešo je otkrio našem voditelju Josipu Sedlaru u 24. podcastu Turizam24.

Croatia Open Land agencija je koja se upustila i u organizaciju nekih opd najprepoznatljivijih eno i gastro doživljaja u Hrvatskoj, a svakako treba izdvojiti Vivodina wine and walk koja već petu godinu zaredom okuplja sve prirodnjake, vinoljupce na izvrsnoj šetačkoj ruti na kojoj svi sudionici imaju priliku kušati kvalitetna hrvatska vina i upoznati još uvijek nedovoljno poznat dio Lijepe naše.

O svemu možete čuti u našem podcastu Turizam24, a za direktan kontak s agencijom tu je mail adresa: info@croatia-open-land.com.

Ne zaboravite se pretplatiti na naš Youtube kanal Turizam24, i zapratiti naše profile na Facebook-u i Instagramu. Naravno, tu smo za vas i na LinkedIn-u.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno