Subota, 10 lipnja, 2023

Kreće novi turistički podcast. Svakog tjedna zanimljivi gosti i aktualne teme iz svijeta turizma

Turistički podcast Turizam24 kreće od utorka, 02.02.2021.

Novi počeci u neizvjesnoj godini doista su uvijek pravo osvježenje i zraka optimizma u današnjem turističkom sektoru. Novi, dinamični turistički podcast Turizam24 već od ovog utorka, 02.02. u 15.00h kreće na Youtube kanalu.

Zanimljivi i stručni gosti iz svijeta hotelijerstva, ekonomije, politike, ugostiteljstva, kulture, nautike i internet tehnologije iz tjedna u tjedan približit će Vam realnu situaciju na turističkom tržištu te s voditeljima Tanjom Tokić Vukušić i Josipom Sedlarom predstaviti očekivanja i prognoze što nas sve zajedno čeka u budućem razdobljima.

Bilo da ste privatni iznajmljivač, konobar, direktor hotela ili možda voditelj charter agencije, zasigurno ćete naći nešto za sebe unutar ovih zanimljivih gostovanja.

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

Najave za sve sljedeće goste možete naći na YouTube kanalu podcasta Turizam24 i Facebook profilu Turizam24.com, a za sada vam možemo odati da je prvi gost ovogodišnjeg podcasta Turizam24 Adriano Požarić, urednik časopisa Turizam Info, te voditelj sajma Relax Adria i Internet Adria, uz brojne edukacije i radionice na temu marketinga u turizmu. Ne sumnjamo da će biti zanimljivo.

Na prvom ”live” podcastu bit će priče o izazovnoj 2021. turističkoj godini, gdje su sajmovi u cijeloj ovoj pandemijskoj krizi te novim projektima ovog vrsnog marketinškog stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

U svakom slučaju, još jedan zanimljiv projekt koji u moru negativizma i loših rezultata ipak brodi dalje i ne da ni jugu ni buri, ni krizi koja je zahvatila svaki kutak zemaljske kugle da ga zaustavi. Želimo kolegama puno sreće i uspjeha i veselimo se zanimljivim gostima i temama. Vama, dragi naši čitatelji, preostaje samo da ih podržite, lajkate, komentirate i ako imate koju zanimljivu temu ili gosta – predložite!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno