Kreće novi turistički podcast. Svakog tjedna zanimljivi gosti i aktualne teme iz svijeta turizma

836

Turistički podcast Turizam24 kreće od utorka, 02.02.2021.

Novi počeci u neizvjesnoj godini doista su uvijek pravo osvježenje i zraka optimizma u današnjem turističkom sektoru. Novi, dinamični turistički podcast Turizam24 već od ovog utorka, 02.02. u 15.00h kreće na Youtube kanalu.

Zanimljivi i stručni gosti iz svijeta hotelijerstva, ekonomije, politike, ugostiteljstva, kulture, nautike i internet tehnologije iz tjedna u tjedan približit će Vam realnu situaciju na turističkom tržištu te s voditeljima Tanjom Tokić Vukušić i Josipom Sedlarom predstaviti očekivanja i prognoze što nas sve zajedno čeka u budućem razdobljima.

Bilo da ste privatni iznajmljivač, konobar, direktor hotela ili možda voditelj charter agencije, zasigurno ćete naći nešto za sebe unutar ovih zanimljivih gostovanja.

AD

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

Najave za sve sljedeće goste možete naći na YouTube kanalu podcasta Turizam24 i Facebook profilu Turizam24.com, a za sada vam možemo odati da je prvi gost ovogodišnjeg podcasta Turizam24 Adriano Požarić, urednik časopisa Turizam Info, te voditelj sajma Relax Adria i Internet Adria, uz brojne edukacije i radionice na temu marketinga u turizmu. Ne sumnjamo da će biti zanimljivo.

Na prvom ”live” podcastu bit će priče o izazovnoj 2021. turističkoj godini, gdje su sajmovi u cijeloj ovoj pandemijskoj krizi te novim projektima ovog vrsnog marketinškog stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

U svakom slučaju, još jedan zanimljiv projekt koji u moru negativizma i loših rezultata ipak brodi dalje i ne da ni jugu ni buri, ni krizi koja je zahvatila svaki kutak zemaljske kugle da ga zaustavi. Želimo kolegama puno sreće i uspjeha i veselimo se zanimljivim gostima i temama. Vama, dragi naši čitatelji, preostaje samo da ih podržite, lajkate, komentirate i ako imate koju zanimljivu temu ili gosta – predložite!

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD