Srijeda, 29 ožujka, 2023

Kosovski touroperator ukinuo tek uvedenu liniju za Hrvatsku

Redovna linija između Prištine i Zagreba uvedena je 15. prosinca, dakle prije manje od mjesec dana, a na njoj su najavljena tri leta tjedno. Ubrzo nakon uspostave operacija otkazani su letovi ponedjeljkom, a uskoro će biti otkazani i ostali.

Naime, kosovski je touroperator iz prodaje povukao karte na ovoj liniji nakon 02. veljače 2022. Do navedenog datuma letovi bi se trebali odvijati uredno, dva puta tjedno, srijedom i subotom, a nakon spomenutog datuma direktnih letova između dva grada više neće biti.

Činjenica jest da je linija uvedena prije manje od mjesec dana, od tada je smanjen broj tjednih rotacija, a sada je već poznat i datum kada će ista biti ukinuta. Objektivno gledano, linija je definitivno uvedena u krivo vrijeme, no ne pamtimo da je jedan avioprijevoznik u manje od mjesec dana od uvođenja linije smanjio broj rotacija i odredio njen kraj. Linija više nije u najavi ni za ljetni red letenja, karata za direktan let između dva grada nema iza 02. veljače 2022, piše Croatian Aviation.

Croatia Airlines prodaje karte za ove letove putem code-share ugovora između spomenutih partnera u ovom projektu, a posljednji let dostupan za booking kod hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika je, naravno, 02. veljače. Postavlja se pitanje hoće li, kada i tko ponovno pokušati uvesti redovnu liniju između Prištine i Zagreba nakon ovakvog neuspjeha kosovskog touroperatora.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno