Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Konferencija o razvoju post-pandemijskog turizma i prometne infrastrukture

Jučer je održana konferencija ‘Spring & Tourism Masterclass‘ u organizaciji Jutarnjeg lista i visokog učilišta Edward Bernays u Zagrebu.

Riječ je o projektu koji je kroz seriju znanstveno-stručnih okruglih stolova okupio eminentne domaće i strane stručnjake, znanstvenike s područja komunikacijskog menadžmenta i turizma, ali i ostalih srodnih disciplina te političare, gospodarstvenike i različite uglednike iz javnog života koji svojim radom doprinose razvoju tih dvaju područja ili imaju značajan utjecaj na njih, prenosi Jutarnji list.

Nakon uvodne prezentacije ravnatelja Instituta za turizam, Damira Krešića, održana su dva okrugla stola. Prvi je bio na temu “Turizam u postpandemiji”, a svoj će osvrt dao je Kristjan Staničić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Josipa Jutt Ferlan, direktorica klastera Hilton hotela, Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, Krešimir Dabo, pročelnik Odjela za turizam (Bernays), i Damir Krešić, ravnatelj Instituta za turizam.

Nakon toga održan je panel-rasprava na temu “Značaj prometne infrastrukture za razvoj hrvatskog turizma”, a sudionici su bili Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, doc. dr. sc. Marko Slavulj, voditelj Katedre za tehnologiju gradskog prometa na Prometnom fakultetu u Zagrebu, Boris Huzjan, direktor HAC-a, i Đuro Lubura, stručnjak za nove tehnologije.

Konferencija je održana uživo u prostoru Edward Bernaysa u Zagrebu bez prisutnosti publike, a detalje o konferenciji možete pročitati na Jutarnjem listu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno