Srijeda, 4 listopada, 2023

Koncepcija razvoja ličkog turizma

Turističke zajednice Grada Gospića i Općine Plitvička Jezera nastavljaju s aktivnostima na zajedničkom projektu „Lika je lik“.

Ova kampanja je nakon Zagreba vrlo uspješno predstavljena i u Baškoj Vodi u sklopu sajma „Okusi Hrvatsku!“. Gospić i Plitvička Jezera predstavili su turističku ponudu svoje destinacije, ali isto tako predstavili su proizvode OPG-a s svojega područja. Za degustaciju su ponuđene različite vrste sireva gdje je poseban hit bio sir škripavac s Baških Oštarija i OPG-a Prica iz Vrela Koreničkog, zatim razne vrste Stilanovih rakija i voćnih likera OPG-a Vlainić iz Perušića , livadni med OPG-a Furlan iz Korenice, kao i kolači obrta „Plitvička štrudla“ iz Korenice.

Samo na društvenim mrežama kampanju „Lika je lik“ prema službenoj analitici vidjelo je 150 tisuća osoba u razdoblju od 14. svibnja do 1. rujna. Na taj je način dokazano kako je svojim aktivnostima definitivno poslana poruku da je Lika zdrava, sigurna i na dohvat ruke, ali puno je toga što se realiziralo i na čemu još treba raditi. Puno je planova koje još treba realizirati, ukoliko epidemiološka slika bude dozvoljavala.

Pod nazivom „Tjedan odmora vrijedan“ Hrvatska turistička zajednica uskoro kreće s kampanjom gdje će u prvi plan biti stavljen kontinentalni turizam, a cilj je poticanje domaće potrošnje u posezoni, odnosno korištenje turističkih usluga u zemlji po promotivnim cijenama. TZ općine Plitvička Jezera i TZ grada Gospića već se pripremaju za to gdje će ponuditi i odličan vikend pa i tjedan pun aktivnosti i doživljaja u ličkoj destinaciji.

Povijest, identitet, način i kultura življenja. Brend se gradi godinama, važan je kontinuitet, ustrajnost i podizanje kvalitete iz godine u godinu. Tako kažu organizatori manifestacije Jesen u Lici koja će nastaviti svoj kontinuitet održavanja 22. godinu zaredom, uspješno predstavljajući sve što Lika može ponuditi svojim gostima!

IZVOR: novilist.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno