Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Koliko hrvatski turizam koristi digitalne tehnologije za promociju lokalnog iskustva?

Orioly, travel tech firma koja se bavi razvojem poslovnih rješenja za organizatore tura i izleta odlučila je provesti istraživanje o korištenju digitalnih tehnologija i kanala za promociju svojih usluga.

Digitalizacija se u zadnje dvije godine pokazala kao neophodna ako želimo uspješno i efikasno voditi poslovanje, a ništa drugačija situacija nije ni u turističkom sektoru gdje postoji puno prostora za napredak.

S obzirom na ograničeni broj podataka koji se mogu pronaći vezano uz hrvatsko tržište, odlučili su sami poduzeti prve korake i vidjeti koliko se organizatora tura i izleta u Hrvatskoj zaista služi nekim digitalnim alatima u svrhu promocije i prodaje svojih usluga.

Anketa koju su odlučili provesti sastoji se od 6 kratkih pitanja i potrebno je par minuta za njeno ispunjavanje. 

Cilj je uvidjeti kakvo je trenutno stanje u Hrvatskoj, ali i što se sve može poboljšati vezano uz korištenje digitalnih alata. Orioly se i svojim prethodnim kampanjama uveliko zalaže za digitalizaciju turističkog tržišta, unaprjeđenje poslovanja i modernizaciju ponude, a smatra da ovakvim istraživanjima mogu profitirati svi, od turističkih zajednica do organizatora tura.

Organizatori tura, izleta, atrakcija i doživljaja, uložite par minuta svog vremena i učinili ste mali, ali važan korak prema boljitku turističkog sektora. Za sve one koji ispune anketu i napišu svoju mail adresu, Orioly je pripremio besplatni eBook o tome kako jednostavnije prodavati ture i izlete putem Facebooka.

Link za anketu nalazi se na linku: https://bit.ly/3DIqIV1

Orioly unaprijed zahvaljuje svima koji će uložiti svoje vrijeme u ispunjavanje, a svima onima koji na kraju ankete ostave i svoju mail adresu, uz besplatni eBook, poslat će i rezultate istraživanja odmah po završetku.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno