Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Koliko hrvatski turizam koristi digitalne tehnologije za promociju lokalnog iskustva? Orioly, travel tech firma možda ima odgovor

Orioly tech firma dobit će odgovor na pitanje koiliko je digitalna tehnologija svakodnevni alat u turističkoj promociji. Riješite anketu iz članka i budite dio odgovora.

Koliko hrvatski turizam koristi digitalne tehnologije za promociju lokalnog iskustva? Orioly, travel tech firma koja se bavi razvojem poslovnih rješenja za organizatore tura i izleta odlučila je provesti istraživanje o korištenju digitalnih tehnologija i kanala za promociju svojih usluga.
Digitalizacija se u zadnje dvije godine pokazala kao neophodna ako želimo uspješno i efikasno voditi poslovanje, a ništa drugačija situacija nije ni u turističkom sektoru gdje postoji puno prostora za napredak.
S obzirom na ograničeni broj podataka koji se mogu pronaći vezano uz hrvatsko tržište, odlučili su sami poduzeti prve korake i vidjeti koliko se organizatora tura i izleta u Hrvatskoj zaista služi nekim digitalnim alatima u svrhu promocije i prodaje svojih usluga.
Anketa koju su odlučili provesti sastoji se od 5 kratkih pitanja i potrebna je svega minuta do dvije za njeno ispunjavanje.

Link za anketu nalazi se na linku: https://bit.ly/3DIqIV1
Cilj je uvidjeti kakvo je trenutno stanje u Hrvatskoj, ali i što se sve može poboljšati vezano uz korištenje digitalnih alata. Orioly se i svojim prethodnim kampanjama uveliko zalaže za digitalizaciju turističkog tržišta, unaprjeđenje poslovanja i modernizaciju ponude, a smatra da ovakvim istraživanjima mogu profitirati svi, od turističkih zajednica do organizatora tura.
Organizatori tura, izleta, atrakcija i doživljaja, uložite jednu minutu svog vremena i učinili ste mali, ali važan korak prema boljitku turističkog sektora. Samo ako razumijemo podatke koji su nam dostupni i iskoristimo ih u našu korist možemo stvarati bolje
planove za budućnost.

Orioly unaprijed zahvaljuje svima koji će uložiti svoje vrijeme u ispunjavanje, a svima onima koji na kraju ankete ostave i svoju mail adresu, poslat će rezultate istraživanja odmah po završetku.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno