Srijeda, 4 listopada, 2023

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera stvara prepoznatljiv i konkurentan zdravstveno-turistički proizvod

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera objavio je B2C brošure na engleskom i njemačkom jeziku.

Brošura donosi popis zdravstvenih i dentalnih klinika, turističkih zajednica, edukativnih institucija, putničkih agencija i hotela, a cilj brošure je promocija svih partnera unutar Klastera, kao i promocija destinacije ( iako nedostaje dodatnih informacija o turističkim sadržajima ) koja nudi zaokružen proizvod za zdravstveni turizam. Brošure možete preuzeti u prilogu.

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera okuplja članstvo iz redova medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora te pratećih usluga sa ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Također, dobro je naglasiti kako web stranica klastera, osim na hrvatskom jeziku, pruža informacije i na engleskom, njemačkom, ruskom i talijanskom jeziku.

Članstvo Klastera proširilo te sada broji 32 članice

Novim članicama postali su Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“ iz Rijeke te Jadran-Galenski laboratorij d.d., također iz Rijeke.

Upravo drugi tjedan ( 12. i 13. studenog ) održat će se osma po redu Crikvenica International Health Tourism konferencija, i to po prvi puta virtualno s govornicima na engleskom jeziku. Radi se o najvećoj regionalnoj konferenciji o zdravstvenom turizmu, a koja će opet okupiti svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja.

Osma po redu Crikvenica International Health Tourism konferencija održat će se 12. i 13. studenog, po prvi puta virtualno s govornicima na engleskom jeziku 

Zdrav čovjek ima tisuću želja, bolestan samo jednu! I zato po našim predviđanjima prva grana turizma koja će se oporaviti i ponovno pokrenuti je zdravstveni turizam. S tom pretpostavkom najavljujemo osmu po redu, najveću regionalnu konferenciju o zdravstvenom turizmu CIHT (Crikvenica International Health Tourism Conference 2020).

http://www.kvarnerhealth.hr/

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno