Karlovačka turistička zajednica nudi niz aktivnosti u cilju pozicioniranja grada kao gastro destinacije

218
Foto: Denis Stošić

Karlovački ugostitelji ponovno su osmislili sjajnu sezonsku ponudu od svima omiljenih jagoda. Maštovite torte, kolači, pite, palačinke i sladoledni kupovi samo su dio sjajne ponude naših restorana i slastičarnica.
Turistička zajednica grada Karlovca u sklopu IQM projekta kontinuirano provodi promociju gastronomske ponude. Ponudu slastica i jela od jagoda u svibnju prati tijekom čitavog mjeseca i promotivna kampanja na društvenim mrežama. Kroz IQM projekt i ove aktivnosti želja je i namjera TZ grada Karlovca povezati lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s karlovačkim ugostiteljima jer jedan je od glavnih ciljeva IQM projekta umrežavanje lokalnih dionika.


Slastice od jagoda u svojoj ponudi imaju slastičarnice Choco caffe bar, Tara sweets, Slatki centar, bistro Palma i restorani Tempo, Lovački rog, Kalvarija, Kvaka, Lana Korana, M90, Pod starimi krovovi i Kristal. Ako prije slasnog slatkog deserta želite isprobati kakvog su okusa jela pripremljena od jagoda, posjetite svakako restorane Lovački rog i Tempo koji u ponudi imaju i „slana“ jela s jagodama kao što su lungić u umaku od jagoda i palenta ili pak salata s piletinom, gorgonzolom, jagodama i orašastim plodovima.

Osim slasnih jela od jagoda samo za ovu prigodu posebno osmišljena pića nude u slastičarnici Slatki centar i restoranu Pod starimi
krovovi. Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca, ovom je prilikom istaknula kako je cilj ove aktivnosti u suradnji s ugostiteljima pozicionirati Karlovac kao kvalitetnu cjelogodišnju gastronomsku destinaciju. Nakon ribljih specijaliteta koje smo promovirali tijekom ožujka i travnja, sada su na redu slastice i jela od jagoda, a potom nam od lipnja slijede lani odlično prihvaćeni specijaliteti od piva.

AD

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORhttp://www.visitkarlovac.hr/