Petak, 22 rujna, 2023

Karlovačka turistička zajednica nudi niz aktivnosti u cilju pozicioniranja grada kao gastro destinacije

Karlovački ugostitelji ponovno su osmislili sjajnu sezonsku ponudu od svima omiljenih jagoda. Maštovite torte, kolači, pite, palačinke i sladoledni kupovi samo su dio sjajne ponude naših restorana i slastičarnica.
Turistička zajednica grada Karlovca u sklopu IQM projekta kontinuirano provodi promociju gastronomske ponude. Ponudu slastica i jela od jagoda u svibnju prati tijekom čitavog mjeseca i promotivna kampanja na društvenim mrežama. Kroz IQM projekt i ove aktivnosti želja je i namjera TZ grada Karlovca povezati lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s karlovačkim ugostiteljima jer jedan je od glavnih ciljeva IQM projekta umrežavanje lokalnih dionika.


Slastice od jagoda u svojoj ponudi imaju slastičarnice Choco caffe bar, Tara sweets, Slatki centar, bistro Palma i restorani Tempo, Lovački rog, Kalvarija, Kvaka, Lana Korana, M90, Pod starimi krovovi i Kristal. Ako prije slasnog slatkog deserta želite isprobati kakvog su okusa jela pripremljena od jagoda, posjetite svakako restorane Lovački rog i Tempo koji u ponudi imaju i „slana“ jela s jagodama kao što su lungić u umaku od jagoda i palenta ili pak salata s piletinom, gorgonzolom, jagodama i orašastim plodovima.

Osim slasnih jela od jagoda samo za ovu prigodu posebno osmišljena pića nude u slastičarnici Slatki centar i restoranu Pod starimi
krovovi. Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca, ovom je prilikom istaknula kako je cilj ove aktivnosti u suradnji s ugostiteljima pozicionirati Karlovac kao kvalitetnu cjelogodišnju gastronomsku destinaciju. Nakon ribljih specijaliteta koje smo promovirali tijekom ožujka i travnja, sada su na redu slastice i jela od jagoda, a potom nam od lipnja slijede lani odlično prihvaćeni specijaliteti od piva.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno