Utorak, 31 siječnja, 2023

Karcher Road Show održat će se u Splitu 23. ožujka i predstaviti vrhunsku opremu

Ususret ublažavanju mjera stožera civilne zaštite, tvrtka Servis Košić d.o.o. organizira Kärcher Road Show koji će se održati u srijedu 23. ožujka u splitskom hotelu Amphora na Žnjanu, u vremenu od 10:00 do 16:00. 

Sve za održavanje smještajnog objekta

Servis Košić ovlašteni je zastupnik za prodaju i servis marke Kärcher, a na Road show-u će njihovi djelatnici prezentirati cjelokupan asortiman uređaja i sredstva za čišćenje. Naglasak prezentacije je na hotelijerima i marinama ali svi kojima treba vrhunska oprema za čišćenje su dobrodošli.

U fokusu prezentacije bit će rad parnih čistača, visokotlačnih perača, usisavača, uređaja za dubinsko čišćenje, strojeva za metenje, ribanje i usisavanje, hotelska kolica te još mnogo toga. 

Ugodna atmosfera, DJ, hrana

Osim što će se predstaviti najbolje od Kärcher asortimana, bit će prostora i za B2B razgovore i ugovaranja suradnje za posjetitelje. Za ugodnu glazbenu atmosferu je zadužen Ante Ožić Paić poznat kao DJ Pajo.

Uz sve to svoju ponudu će predstaviti vinarije Korenko iz Križevaca i Galić iz Kutjeva. Za ukusne delicije zaslužni su Paška Sirana te Pršutana Gradina iz Studenaca. Da ne bi nedostajalo dobre energije posjetitelje će moći osvježiti i Red Bull.

Prijavite se na vrijeme

Dolazak je moguć samo uz pozivnicu i pridržavanje epidemioloških mjera, stoga ako niste rezervirali svoje mjesto možete poslati zahtjev na e-mail: marketing@karcher-servis-kosic.hr

Servis Košić d.o.o. djeluje od 2006. godine. Uz Kärcher centre u Splitu, Zadru i Zagrebu te središnjicu u Križevcima uskoro otvara i najveći Kärcher centar u ovom dijelu Europe, smješten u Osijeku.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno