Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

Kampiranje je ”IN” , korona je ”OUT”

Kampiranje je novi cjelogodišnji proizvod Istre. Uz čitav niz različitih kulturnih, rekreativnih i gastronomskih sadržaja, na Istarskom poluotoku moguće je boraviti u kampovima tijekom cijele godine. 

Kampiranje nikad nije bilo poželjnije kada govorimo o socijalnoj distanci i pridržavanju mjera u društvenoj sferi. Hotelska kuća Arena Hospitality Group je poslovanje dva kampa iz svojeg portfelja produžila na svih 365 dana u godini. Tako su se Maistrinom kampu Porto Sole u Vrsaru, koji već nekoliko godina svoje goste dočekuje tijekom cijele godine, pridružili kamp Arena Stoja u Puli te obnovljen kamp Arena Grand Kažela u Medulinu.

Kako bi gostima u kampovima tijekom cijele godine pružili što kvalitetniji odmor, Arena Hospitality Group osigurao je i grijane sanitarne čvorove, recepciju te caffe bar i restoran u sklopu svakog kampa.

Arena Grand Kažela

Od 2020. u kampu Arena Grand Kažela možete boraviti tijekom cijele godine. Izaberite kampiranje na parceli ili komfor nove mobilne kućice i otkrijte do sada nepoznate ljepote Istre tijekom jeseni i zime. Arena Grand Kažela Kamp u Medulinu smješten je na idiličnoj lokaciji u Istri. Na samoj obali Jadranskog mora savršen je izbor za opuštajući odmor u prirodnom okruženju. Kampiranje u Arena Grand Kaželi kod Medulina postalo je izuzetno popularno. Naročito jer ovaj kamp svojim gostima nudi velik broj sadržaja i plažu dugu dva kilometra sa sunčalištima.

Kampiranje u kampu Arena Stoja

Cjelogodišnje kampiranje – od 2020. u kampu Arena Stoja možete boraviti tijekom cijele godine. Izaberite kampiranje na parceli ili komfor mobilne kućice i otkrijte do sada nepoznate ljepote Istre tijekom jeseni i zime. Gostima je na raspolaganju 127 dobro opremljenih mobilnih kućica. Od njih je svaka pažljivo raspoređena kako bi se osigurao mir i tišina te što bolji pogled na more. Mobilne kućice Arena Stoja smještene su na području izuzetne prirodne ljepote, na poluotoku Stoja u Istri. Obližnja stjenovita obala pravi je užitak za oko i mamac za sve koji vole istraživati okolicu tijekom odmora. Mobilne kućice Arena Stoja omogućuju lak pristup netaknutoj prirodi.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno