Utorak, 21 ožujka, 2023

Pametnim telefonom naručite konobaru svoj ručak. JUSTO aplikacija dostupna i u Hrvatskoj

Tvrtka Andi Europe, s postojećim kontaktima i infrastrukturom diljem svijeta, predstavit će Justo na nadolazećem Sajmu HoReCa Adria 2020, na štandu broj 8, koji se održava od 22. do 24. listopada 2020 u Opatiji.

Usluga Justo ne zahtijeva preuzimanje aplikacije već se pametnim telefonom skenira QR kod koji je postavljen u objektu (preko skenera, Vibera…). Zatim se može pregledati jelovnik ili izbornik usluga te odabrati i naručiti. Osoblje prima na svoje pametne telefone ili satove poruku s detaljima narudžbe, što čini uslugu ne samo brzom nego i sigurnom. Plaćanje se također vrši online, a postoji mogućnost i online napojnice i ocjenjivanja objekta. Justo dozvoljava dodavanje na narudžbu, te rezervaciju: možete primjerice rezervirati stol s već pripremljenim jelom u decidirano vrijeme. Justo nudi i opcije određivanja je li narudžba za van, za u objektu ili za dostavu.

Inovativan način za održavanje distance

Cijeli proces poprilično je jednostavan i na inovativan način rješava nekoliko problema odjednom: smanjuje se kontakt osoblja i gostiju, smanjuje se opterećenost osoblja, smanjuje se vrijeme čekanja što utječe na zadovoljstvo gostiju i omogućuje se voditelju ili vlasniku objekta nadgledanje cjelokupnog procesa.

Justo je moderna, intuitivna aplikacija koja uvelike olakšava poslovanje ugostiteljskim objektima i hotelima, te im omogućuje pružanje brže, efikasnije i sigurnije usluge. Justo je namijenjen i malim i velikim objektima te lancima objekata, a sa više od 50 funkcionalnosti omogućuje prilagodbu poslovanju određenog objekta i personalizaciju. S  Justom ste korak ispred, kao i izvan krize.

Sudjelovanjem na Sajmu HoReCa Adria, tvrtka Andi Europe predstavit će uslugu Justo, a na izlagačkom štandu broj 8 možete provjeriti koliko je jednostavno i efikasno upravljati Justom. Za više informacija o Justu – inovativnoj usluzi nove generacije prilagođene novim vremenima, posjetite web stranicu: https://justo.hr.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno