Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Jesmo li ”preživjeli” turbulentnu 2021. turističku sezonu? Saznajte u utorak, 9.11. u turističkom podcastu Turizam24

Ponovno okupljanje stručnjaka u turizmu dati će nam u novom podcastu Turizam24 osvrt na sve što se događalo u nikad neizvjesnijoj turističkoj sezoni u Hrvatskoj. Jesmo li korak bliže održivom turizmu, i jesmo li se naučili nositi s izazovima koji su nam postavljeni saznat ćemo u još jednom grupnom podcastu voditelja Josipa Sedlara.

Gosti prvog jesenskog podcasta redom su stručnjaci iz različitih područja turističkog tržišta, te stvarni akteri u kreiranju i promoviranju hrvatskog turizma.

Nino Dubretić osnivač agencije za smještaj Direct Booker, Martina Nimac Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma pri HGK i Josip Stulić iz agencije Croatia Luxury Rent reći će nam nešto više o samoj situaciji nakon sezone u sferi smještaja, privatnih iznajmljivača, lukusuznih vila. Jesu li se izolirani objekti napokon našli na mjestu najtraženijih i kako su privatni iznajmljivači dočekali sve promjene koje je pandemija donijela, saznat ćemo u utorak u novom podcastu Turizam24.

Kakva je situacija s turističkim agencijama i koliko promocija sigurne Hrvatske utječe na sam rezultat prodaje Hrvatske kao destinacije reći će nam Jurica Glavina iz agencije Eklata i Mislav Veselica koji je od nedavno dio Globtour Event agencije.

Putovanja u daleke destinacije za neke se čine nemogućim, no gdje je bio i kakvo je stanje u drugim turističkim zemljama, ispričat će nam Vlado Šestan, putnik, urednik Travel Advisor-a i osnivač popularne Facebook grupe Savjetnik za putovanja. Pandemija je utjecala i na potražnju gostiju za tematskih parkovima i autohtnoim destinacijama u Hrvatskoj. Jesu li osjetili težinu sezone i koliko smo spremni bili na ovakav rasplet situacije, saznat ćemo od Joška Lokasa, osnivača Etnoland Dalmati u Pakovu Selu.

Da turizam nije samo smještaj i ugostiteljstvo, već da ga čine i ostale grane gospodarstva reći će nam Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz Rent a car-a. Koliko je pandemija utjecala na ovu industriju, saznat ćemo već u utorak u 18.00h.

Utorak, 09.11. u 18.00 – turistički podcast Turizam24

Dakle, ne preostaje ništa drugo već da u utorak, 09.11. u 18.00h budete uz svoje mobilne uređaje ili računala i pratite turistički podcast Turizam24 jer zanimljivi gosti i odlične teme za kraj ovogodišnje sezone zasigurno će Vas oduševiti.

Pratite nas uživo na našem Facebook profilu Turizam24, LinkedIn profilu i na YouTube kanalu.

Direktan link za praćenje podcasta uživo jest

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno