Utorak, 21 ožujka, 2023

Jesensko izdanje časopisa Apartman Plus! Pratite aktualne teme iz turizma

Objavljen je novi broj časopisa Apartman Plus, a riječ je o 15. broju časopisa (već!) koji je namijenjen isključivo malim iznajmljivačima. Budući da časopis izlazi sezonski, tj. 4 puta godišnje, riječ je o jesenskom izdanju koji je i svojim temama prilagođen jesenskoj sezoni.

S obzirom na brojne upite iznajmljivača koji razmišljaju o odjavi svojih apartmana i kuća za odmor, tema broja je Odjava apartmana: Što učiniti kad se više ne želimo baviti pružanjem ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu?

Među ostalim temama možete pročitati:

  • Smještaj s doručkom – primjer iz prakse – Pansion Rade
  • Kraj godine – revizija poslovanja
  • Gdje pronaći račun na portalu
  • Booking.com smjernice za više rezervacija

Mnogi iznajmljivači već čitaju časopis sa individualnom pretplatom ili jer im je to omogućila njihova TZ. Popis TZ koje su svojim iznajmljivačima omogućile besplatno časopis u digitalnom izdanju pronađite na našoj Facebook stranici ili ovdje.

Tko je Interligo?

Anamarija Cicarelli  osnivačica je savjetovališta s dugogodišnjom praksom iznajmljivanja soba u Splitu i apartmana na Braču. Kako je i sama tragala za novim rješenjima i konstantno imala pitanja, nije nalazila dobre odgovore. I tu je kliknulo, O privatnim iznajmljivačima nitko ne brine!

Pozvala je kolegicu Meri da joj se pridruži u pustolovini i vrlo brzo, osim edukacija, počele su pisati knjige koje govore kako postati uspješan iznajmljivač. Kako je rastao turizam i broj kolega iznajmljivača, pokrenut je časopis Apartman Plus koji ulazi u tisuće domova diljem Hrvatske četri puta godišnje.

Naš Interligo team raste zajedno s Vama i hvala vam što pustolovni biznis pretvaramo u svjetski jedinstven i kvalitetan proizvod koji se zove hrvatski turizam.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno