Subota, 1 travnja, 2023

Jedna od najvećih domaćih investicija svoja vrata otvara iduće godine. 40 milijuna kuna vrijedan hotelski projekt

U Varaždinskim Toplicama privodi se kraju jedna od najvećih investicija domaćega kapitala, izgradnja modernog hotelskoga kompleksa – hotela Bernarda, koji bi prvim gostima trebao otvoriti vrata iduće godine. Riječ je o investiciji višoj od 40 milijuna kuna, iza koje stoji višegodišnji poduzetnički angažman i poslovanje Bernarde Cecelje, koja je nakon više od tri desetljeća rada u proizvodnji, investirala i u obogaćivanje turističke ponude Varaždinskih Toplica u kojima živi i radi.

Koncesija za termalnu vodu

“Uz mnogo bitke s birokracijom, dobila sam koncesiju za termalnu vodu čime je otvorena mogućnost izgradnje hotela Bernarda. Hotel će imati četiri zvjezdice, uskoro će primati prve goste, a cijeli koncept ovoga kontinentalno turističkog smjera ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču – restorane, domaće proizvode, ekološku gastronomsku ponudu, wellness sadržaje”, najavila je Bernarda Cecelja te je istaknula kako će hotel imati 27 soba, dijelom i uz kvalitetnu fizikalnu terapiju koju omogućuje toplička termalna voda temperature 58 stupnjeva.

U kooperaciji s OPG-ovima

Nakon otvorenja gostima hotela bit će na raspolaganju domaća ekološki uzgojena hrana iz vlastitih kapaciteta te namirnice lokalnih OPG-ova s kojima je hotel u kooperaciji, uz zaokruženu vinsku, povijesnu, kulturnu, sportsku te lječilišnu ponudu sadržaja za turiste i goste unutar granica Lijepe Naše, Europe, a i šire.

“Hotel će imati vanjski i unutarnji bazen, a uz brojne dodatne kapacitete, pa tako i smještajne, zaokružit ćemo brojku s ukupno 60 soba i 130 ležajeva”, rekla je Cecelja, koja je, inače, u poslovnom svijetu poznata po svojoj tvornici Bernarda u Pušćinama, za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje te tvornici Bernarda Nova u Nedeljancu za konfekciju spužve i sličnih materijala nužnih u proizvodnji kreveta, madraca i jastuka.

Krizi unatoč Bernarda Cecelja nije ugasila ni jedno od 250 radnih mjesta niti je smanjila plaće svojim radnicima.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno