Petak, 31 ožujka, 2023

Jedan od najpoželjnijih turističkih poslodavaca ima otvorene natječaje za nadolazeću sezonu

Aminess za nadolazeću sezonu traži ukupno 1.000 zaposlenika za rad u različitim destinacijama. Trenutno imaju otvorene natječaje za zapošljavanje na pozicijama kuhara, pizza majstora, konobara, barmena, recepcionara, sobarica…

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu Aminess hoteli i kampovi u 2022. će uložiti 8 milijuna kuna u nagrade za svoje zaposlenike. Zaposlenici će tako biti nagrađeni s 8.000 kuna koje će im biti isplaćene tijekom sezone 2022.

Aminess će svojim zaposlenicima osigurati i brojne dodatne benefite poput božićnice koja je, primjerice, prošle godine iznosila 3.000 kuna, regresa, dar djetetu i dar u naravi, novčanu naknadu za rođenje djeteta, sezonske nagrade, smještaj, tople obroke, kao i plaćene troškove prijevoza. Također, kompanija redovito isplaćuje jubilarne nagrade, a njihovi zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, koji se novčano nagrađuju i do 10.000 kuna za radnika godine, piše Poslovni dnevnik.

„Turistička sezona pred nama bit će izazovna jer se sektor i dalje suočava s kroničnim nedostatkom radne snage. Tom izazovu moramo doskočiti te zaposlenicima osigurati čim kvalitetnije uvjete rada. To s jedne strane podrazumijeva povećanje materijalnih uvjeta, dodatne materijalne i nematerijalne benefite, ali i veća ulaganja u edukacije i karijerni razvoj zaposlenika. Sezonski posao odavno više nije samo sezonski, našim zaposlenicima moramo osigurati stabilnost u ovim izazovnim vremenima, a naša će ulaganja tome sigurno doprinijeti“, rekla je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa.

Gotovo milijun kuna za edukaciju zaposlenika

Za edukacije zaposlenika Aminess samo ove godine planira izdvojiti gotovo milijun kuna. „Nastojimo stvoriti atmosferu u kojoj svatko ima priliku razvijati svoje potencijale i za to biti nagrađen. Više od polovice sezonskih zaposlenika su povratnici, što je potvrda da smo uspjeli u našem naumu, a to je pozicionirati se kao poželjan poslodavac kojem je briga za zaposlenike na prvom mjestu“, izjavila je Marina Perić, voditeljica Ljudskih resursa u Aminessu.

Aminess za nadolazeću sezonu traži ukupno 1.000 zaposlenika za rad u različitim destinacijama. Trenutno imaju otvorene natječaje za zapošljavanje na pozicijama kuhara, pizza majstora, konobara, barmena, recepcionara, sobarica, slastičara te radnicima u hortikulturi i održavanju, a u potrazi su i za timom koji će raditi u novom Aminess Khalani Beach Hotel 5* u Makarskoj, prvom hotelu s pet zvjezdica u Aminess portfelju, koji će svoja vrata otvoriti u nadolazećoj sezoni.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno