Utorak, 30 svibnja, 2023

Javno predstavljanje turističkih projekata Moslavine

Prije godinu dana LAG „Moslavina“ oformio je Odbor za turizam čiji su članovi,  predstavnici navedenih turističkih zajednica i predstavnici struke iz privatnog sektora,  zajedničkim snagama uz uključenost pružatelja usluga s područja Moslavine,  uspješno proveli dva projekta: 

– “Izrada strategije brendiranja destinacije Moslavina” i 

– “Digitalizacija turističke ponude Moslavine”. 

Dva velika projekta u turizmu koja je LAG „Moslavina“ uspješno su provedena u suradnji s  turističkim zajednicama Moslavine, odnosno turističkim zajednicama Čazma, Ivanić Grad, Kutina, Popovača i Sjeverna Moslavina. Cilj je bio da turističkim  djelatnicima omoguće dva alata koja će zasigurno pomoći da destinacija i ponuda bude prepoznatljive na turističkom tržištu i dostupne na najvećem prodajnom  kanalu 21. stoljeća – internetu. 

Oba projekta, njihova rješenja i ciljeve predstavit će se javnosti na konferenciji za medije koja će se održati u srijedu, 20. travnja 2022. godine u Moslavačkoj priči u  Maloj Ludini.

Okvirni program Konferencije: 

10:00 Okupljanje sudionika Konferencije 

10:30 Pozdravni govori uzvanika i otvorenje manifestacije „Moslavina – Skrivena zemlja“ 

10:45 Predstavljanje brend strategije destinacije Moslavine, predstavnik tvrtke  Size d.o.o. 

11:00 Predstavljanje digitalizacije turističke ponude Moslavine, predstavnik  tvrtke Orioly 

11:15 Predstavljanje programa manifestacije „Moslavina – Skrivena zemlja“,  Predsjednik Odbora za turizam 

11:30 Izjave za medije 

11:30 Zakuska 

Ujedno će taj dan biti i službeni početak manifestacije “Moslavina – Skrivena zemlja”  kojom će u tjednu od 18. do 24. travnja 2022. turistički subjekti zainteresirane  posjetitelje počastiti raznim promotivnim ponudama, eventima, degustacijama i  izletima kroz koje će imati priliku upoznati turističku ponudu Moslavine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno