Subota, 25 ožujka, 2023

Javni poziv za dodjelu potpora za podizanje kvalitete usluga u turizmu TZ Vodice

Turistička zajednica grada Vodica objavila je Javni poziv za dodjelu potpora za podizanje kvalitete usluga u turizmu, ugostiteljstvu i drugim s turizmom povezanim djelatnostima u 2022. godini

Na javni poziv mogu se prijaviti obrtnici, trgovačka društva, nositelji OPG-ova i kućne radinosti te samostalni umjetnici koji djeluju na području TZ grada Vodica, a obavljaju sljedeće djelatnosti: ugostiteljska djelatnost, pružanje usluga u turizmu te proizvodnja i prodaja lokalnih proizvoda i suvenira. 

Potpore se dodjeljuju za sljedeće aktivnosti: on-line i off-line oglašavanje uz obavezno korištenje logotipa TZ grada Vodica (ne uključuje vlastite kanale, npr. vlastitu web stranicu), dizajn i izrada promotivnih materijala (brošure, letci, jelovnici, cjenici i sl.), izrada fotografija smještajnih objekata/poslovnih prostora/proizvoda, izrada video zapisa smještajnih objekata/poslovnih prostora/proizvoda, usluge dizajna interijera te kreiranje, promocija i realizacija DMK programa.

Potpore se dodjeljuju za pokriće troškova aktivnosti i to u visini do najviše 50 % ukupno prijavljenih troškova, pri čemu iznos potpore ne može biti viši od 3.500 kuna po prijavitelju.

Javni poziv za dodjelu potpora otvoren je do 30.09.2022. godine, odnosno do ispunjenja iznosa predviđenog za potpore dionicima turističke industrije za 2022. godinu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno