Petak, 31 ožujka, 2023

Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. godini

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. godini, koja će se dodijeliti u dvije kategorije – kao Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo.

Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu, kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 17. studenog 2020. do 12:00 sati.
 
Nagradu mogu dobiti pojedinci, tvrtke i/ili ustanove i/ili udruge (Godišnja nagrada Anton Štifanić) te pojedinac za životno djelo (Nagrada za životno djelo), a odabir nagrađenih u 2020. godini u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada, iznimno se provodi u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure uslijed okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa. Poticaj za dodjelu Nagrade Povjerenstvu mogu predložiti sve fizičke i pravne osobe Republike Hrvatske.

Javni poziv dostupan je na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a prijavnica je dostupna putem iduće poveznice.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno