Izravne veze s Dublinom iz čak 4 hrvatske zračne luke

33
foto: rijeka2020.eu

Četiri hrvatske zračne luke i u listopadu ove godine imat će direktne veze s Dublinom. Donosimo red letenja po zračnim lukama.

Iako je listopad mjesec u kojem kompanije značajno smanjuju broj tjednih letova i linija prema hrvatskim zračnim lukama, linije prema odnosno iz Dublina neće imati značajnih smanjenja u posljednjem mjesecu ljetnog reda letenja. Naime, četiri će hrvatske zračne luke biti direktno povezane s Dublinom kroz cijeli listopad, prednjače Split i Dubrovnik.

Croatia Airlines u listopadu nastavlja prometovati dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje sa zrakoplovima tipa A319 između Dublina i Zagreba, piše Croatian Aviation. Ono što jest zanimljivo jest činjenica da hrvatski nacionalni avioprijevoznik trenutno planira nastaviti s prometovanjem na ovoj liniji i u zimskom redu letenja! Podsjećamo, od prosinca će na ovoj liniji prometovati i niskotarifni Ryanair.

AD

Split i Dublin u listopadu će biti povezani tri puta tjedno, redovnom linijom Ryanaira, svake srijede, petka i nedjelje, sve do 29. listopada. Ryanair će također nastaviti prometovati između Zadra i Dublina, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, do istog datuma. U studenom direktnih linija neće biti.

AerLingus, irski avioprijevoznik, u ovoj ljetnoj sezoni prometuje isključivo na liniji između Dublina i Dubrovnika (nema linija prema Puli i Splitu), a kompanija će do 30. listopada nastaviti povezivati Dubrovnik i Dublin tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i subote.

Između Dublina i četiri hrvatske zračne luke u listopadu je najavljeno 10 tjednih letova na kojima je dostupno više od 15 tisuća sjedala!

Croatia Airlines na liniji između Dublina i Zagreba koristi zrakoplove tipa A319, Ryanair zrakoplove tipa B737-800, dok AerLingus koristi isključivo zrakoplove tipa A320.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORwww.croatianaviation.com