Subota, 25 ožujka, 2023

Izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije pod nazivom “Photo Zagreb County”

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizator je fotografskog natječaja za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije pod nazivom “Photo Zagreb County”. Natječaj, koji će trajati od 15. ožujka do 4. svibnja 2022. godine namijenjen je svima koji se bave fotografijom, bili oni profesionalci ili amateri. 

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije. 

“Naša vizija je stvoriti identitet destinacije, a kako bi tu viziju ostvarili, proces mora biti živ za sve posjetitelje i turiste koji dolaze u destinaciju. Ovogodišnjim foto natječajem želimo vidjeti jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije kroz objektiv svakog od nas. Na taj način želimo utjecati na očuvanje i promicanje identiteta i tradicije te općenito imidža destinacije”, izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović te naglasila: „Sve što trebate jest sudjelovati u našem foto natječaju, a među nagradama se nalaze i poklon-bonovi za trgovine unutar Designer Outleta Croatia – na najdostupnijoj modnoj destinaciji, Rugvici, koje smo organizirali u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Rugvica“.

Natječaj omogućuje široki kreativni izražaj i želi potaknuti umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima Zagrebačke županije. Fotografije moraju biti snimljene u periodu od 2018. do 2022. godine na području Zagrebačke županije i to prema sljedećim temama:

– aktivan boravak u prirodi

– manifestacije

– kulturno-povijesne znamenitosti

– tradicija

– ruralni motivi

– eno-gastro motivi i doživljaji

Najboljih 10 fotografija po ocjeni stručnog žirija javnosti će se predstaviti na izložbi, a Turistička zajednica Zagrebačke županije koristit će ih u svrhu promocije destinacije.

Više informacija o samom natječaju možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno