Subota, 10 lipnja, 2023

Iz Osijeka prema 6 europskih odredišta – Kopenhagen, Bruxelles, Frankfurt, Amsterdam, Pariz i Dublin

Nakon najave Zračne luke Osijek kako će Croatia Airlines uvesti redovnu liniju između Osijeka i Munchena, od jučer je moguće kupiti karte prema još 6 međunarodnih odredišta.

Uz jedno presjedanje u Munchenu, putnici iz odnosno prema Osijeku sada mogu kupiti karte prema 6 europskih odredišta – Kopenhagenu, Briselu, Frankfurtu, Amsterdamu, Parizu i Dublinu.

Iako u Munchenu živi razmjerno velik broj hrvatskih državljana, Munchen kao veliko europsko čvorište nudi niz mogućnosti što se tiče konekcija, pa je, baš kao što smo i najavili, sada moguće kupiti karte za vezane letove preko glavnog grada Bavarske, piše Croatian Aviation.

Uz jedno zaustavljenje u Munchenu, putnicima iz Osijeka sada su dostupni glavni gradovi Belgije, Nizozemske, Francuske, Irske i Danske, kao i letovi prema Frankfurtu. Karte između Kopenhagena, Brusselsa, Frankfurta, Amsterdama, Pariza, Dublina i Osijeka moguće je kupiti na službenoj web stranici hrvatskog avioprijevoznika. Na letovima iz Munchena prema europskim metropolama prometuju zrakoplovi Lufthanse i SAS-a.

Podsjećamo, od 15. studenog ove godine uvodi se redovna linija između Osijeka i Munchena koja će prometovati dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka, pa je na te dane moguće uspostaviti i konekcije prema navedenim europskim gradovima.

S obzirom na to da su redovni letovi na liniji između Munchena i Osijeka za sada potvrđeni do sredine siječnja, za pretpostaviti je da će ovaj broj dostupnih konekcija ostati na snazi sve dok ne dođe do eventualnog produljenja operacija, o čemu će Croatia Airlines i Zračna luka Osijek aktivno razgovarati u predstojećem razdoblju.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno