Nedjelja, 24 rujna, 2023

Iva Mihalic Krčmar, Putoholičari: ”Samo se prepustimo destinaciji u koju putujemo”. Pogledaj 25. Podcast Turizam24

Iza nas je 25. turistički podcast Turizam24. Gošća nam je bila Iva Mihalic Krčmar, bolja polovica Putoholičara koja je voditelju Josipu Sedlaru otkrila kako je zapravo biti profesionalan putnik i koliko vremena treba utrošiti kako bi svima nama ponudili vrhunske kadrove i odlične savjete sa svojih putovanja.

Za koje putovanje su se najviše pripremali, gdje su imali najneugodnija iskustva i kojoj se destinaciji uvijek vraćaju, možete pogledati na našem Youtube kanalu Turizam24.

Svakako smo dobili odlične informacije o aktualnostima iz svijeta putovanja, neke korisne savjete o putovanju u daleke destinacije i barem malo zavirili u svijet onih kojima se uvijek izdaleka divimo na svemu što su doživjeli i posjetili.

Do sada su Iva i Branko posjetili preko 70 zemalja i bili na svim kontinentima, stoga se radujemo njihovim novim pustolovinama. Ne zaboravite se priključiti Facebook grupi Putoholičari, ali i prijaviti se na naš i njihov Newsletter gdje ćemo ih svakako pratiti na svakom koraku.

Uz odličan podcast jučer, danas kreće i naš najavljeni Giveaway sponzora Terme Sveti Martin. Stoga, nakon što pročitate članak, odmah do našeg Facebook profila i u komentar upišite odgovor na naše nagradno pitanje koje glasi: Koje je prvo službeno putovanje naših Putoholičara?

Naravno da ćemo pomoći – pogledajte naš 25. podcast i saznat ćete odgovor. 🙂

Danas slavimo i naš prvi rođendan i što može biti ljepše nego darivati vas. Na našem Facebook profilu Turizam24 provjeri pravila i zaigraj! #termesvetimartin

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno