Subota, 25 ožujka, 2023

ITB Berlin 2022. zbog Omikrona ipak samo virtualno

Nakon dvije godine pauze, svjetska turistička burza ITB Berlin za proljeće 2022. u najavi je imala vraćanje sajma uživo u kombinaciji s hibridnim štandovima i online sastancima. Međutim, novi soj koronavirusa Omikron i nova ograničenja u Njemačkoj natjerala su organizatore sajma da otkažu planiran sajam u fizičkom obliku te će se sljedeće izdanje ipak održati virtualno.

“S velikim žaljenjem vas moramo obavijestiti da se fizičko izdanje ITB Berlin 2022. neće održati kako je prvobitno planirano. Zbog najnovijeg razvoja događaja i popratnih direktiva kao posljedica pandemije koronavirusa, Messe Berlin ne može svojim izlagačima i partnerima priuštiti potrebnu sigurnost održavanjem ITB Berlin početkom ožujka uživo. Trenutna situacija oko pandemije, kao i pooštrena ograničenja putovanja i ograničenja nametnuta oko broja osoba koji mogu sudjelovati na velikim događanjima natjerali su Messe Berlin na ovaj korak” navode u svojem priopćenju iz ITB Berlina.

Sajam će se tako iduće godine održati online od 9. do 11. ožujka 2022. s najavom kako će se ITB Berlin u ožujku 2023. vratiti u fizičkom izdanju.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno