Petak, 9 prosinca, 2022

Istra ponovno puni stupce njemačkih medija i zauzima mjesto među vodećim destinacijama

Uoči početka još jedne neizvjesne sezone, Istra je ponovno dobila veliku medijsku pozornost u njemačkim medijima, točnije u ADAC-ovom Reisemagazinu koji izlazi 6 puta godišnje i dostiže 700.000 čitatelja putem svojih specijaliziranih kanala. U ovom izdanju prezentiran je sjeverni dio Hrvatske uključujući Istru, Kvarner s otocima i Liku. Na više od 20 stranica prezentirana je Istra sa svojim posebnostima od kulture i bogatog povijesnog nasljeđa, vrhunske gastronomije pa do ekstra djevičanskog maslinovog ulja, tartufa, vina i pršuta.

– U marketinškom smislu cijena jedne stranice kreće se iznad 20.000 eura, pa je stoga vrlo lako izračunati medijsku vrijednost prezentacije Istre na više od 20 stranica, prenosi novac.jutarnji.hr. Istra u tom kontekstu i dalje nastavlja širiti i jačati svoju reputaciju putem utjecajnog ADAC-a. ADAC je najveći njemački i europski automobilski klub s više od 21 milijuna članova. Pored njihovog kamping vodiča; popularna kamperska “Biblija” koja predstavlja najvažniji izvor informacija njemačkim gostima, ovoga puta je prezentacija Istre ostvarena u specijaliziranoj reviji koju producira Motorpresse Stuttgart u ime ADAC I koji uz navedenu produciraju I mnoge druge utjecajne tiskovine poput: Auto.Motor.Sport, Outdoor, PRO MOBIL Caravaninig and Motorrad i Men’s Health.

I ovaj veliki projekt realiziran je uz asistenciju našeg PR agenta: ART redaktions Teama iz Salzburga koji je i u ovoj godini proglašen među 10 najutjecajnijih PR agencija za njemačko govorno područje u konkurenciji više od 320 agencija koje su bile nominirane, ističe direktor istarske Turističke zajednice Denis Ivošević.

Podsjetio je i da je nedavno Istra od ADAC-a dobila veliko priznanje. Prema upitima članova ovog prestižnog autokluba koji su realizirani tijekom 2020. godine, Istra je zauzela čvrstu poziciju na vrhu ljestvice najpopularnijih destinacija-regija u koje njemački gosti žele putovati.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno