Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Irski Ryanair u distribuciju je pustio dvije nove linije prema Hrvatskoj za sljedeću ljetnu sezonu

Ryanair je trenutno u preslagivanju svog reda letenja za sljedeću ljetnu sezonu te su u prodaji dvije nove linije prema Hrvatskoj. Kompanija je ranije najavila povratak u Zračnu luku Rijeka o čemu smo ranije pisali, a očekuje se najava još linija prema Kvarneru, piše Turizmoteka.

U međuvremenu je Ryanair u prodaju pustio još dvije nove linije, obje prema zadarskoj zračnoj luci u kojoj u ljetnom redu letenja ima svoju bazu. Trenutno je prema odnosno iz Zračne luke Zadar u prodaji čak 38 međunarodnih linija Ryanaira, od čega su dvije nove:

Zadar – Nuremberg – Zadar, od 29. ožujka 2022., dva puta tjedno, svakog utorka i subote do kraja listopada

Zadar – Stockholm Arlanda – Zadar, od 27. ožujka 2022., dva puta tjedno, svake srijede i nedjelje, također do kraja listopada

Na ove dvije nove linije u razdoblju od kraja ožujka do kraja listopada sljedeće godine Ryanair će ponuditi dodatnih gotovo 47 tisuća sjedala.

Ujedno će Nuremberg biti deveto odredište Ryanaira u Njemačkoj iz Zadra (uz Berlin, Bremen, Keln, Dusseldorf Weeze, Frankfurt, Hamburg, Karlsruhe i Memmingen), te treće u Švedskoj (postojeće linije za Vaxjo i Goteborg).

Uz linije prema Zadru, Ryanair prometuje na cjelogodišnjim linijama prema Zagrebu, a sljedećeg ljeta bit će prisutan i u Puli, Rijeci, Splitu i Dubrovniku.

Upravo je irski avioprijevoznik najzaslužniji za odličnu statistiku u zadarskoj zračnoj luci. Naime, zahvaljujući ponovnom otvaranju ljetne baze ovog poznatog avioprijevoznika, zadarska je zračna luka u određenim ljetnim mjesecima imala više putnika u odnosu na iste mjesece iz rekordne 2019. godine. S najavom novih linija, kojih se očekuje još do početka ljetnog reda letenja sljedeće godine, možemo očekivati daljnje povećanje broja putnika u Zračnoj luci Zadar.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno