Petak, 9 prosinca, 2022

Investitor Avenuen ulaganja od sada posluje pod imenom Kupari Luxury Rents

Avenue ulaganja, investitor u projekt hotelskog resorta Kupari u Župi dubrovačkoj, od danas posluje pod imenom Kupari Luxury Hotels. Rezultat je to snažnoag strateškog povezivanja s grupacijom Hotel Properties Limited iz Singapura, koji u vlasničku strukturu ulazi s 50 posto kapitala.

Riječ je o grupaciji koja je već više od 40 godina specijalizirana za upravljanje i rad, razvoj hospitality nekretnina te vlasništva hotela. U svom portfelju ima interese u 36 hotela pod prestižnim ugostiteljskim markama kao što su Four Seasons, Hilton International, Como Hotels, InterContinental Hotels Group, Six Senses Hotels i Marriott International, piše Privredni. Uz to, Grupa također upravlja vlastitim portfeljem hotela pod markama poput Hard Rock Hotelsa i Concorde Hotels & Resortsa.

“Važno je napomenuti kako ulaskom uglednoga strateškog partnera poput HPL-a s višegodišnjim iskustvom u hospitality industriji i razvoju projekata poput našeg, još jednom snažno pokazujemo svoju odlučnost u realizaciji projekta Kupari i svih preuzetih obveza iz ugovora s Republikom Hrvatskom”, istaknula je Alina Yuvakaeva, članica Uprave tvrtke Kupari Luxury Hotels te dodala kako se u ovom trenutku intenzivno radi na pripremi projektne dokumentacije i dovršetku idejnog projekta koji je dodijeljen uglednome hrvatskom arhitektonskom studiju 3LHD-u.

Dosadašnja dvočlana Uprava Kupari Luxury Hotelsa, u sastavu Aline Yuvakaeve i Mariyan Tkach, proširuje se za još dva člana, Andrewa Christophera Robertsa i Christophera Lima Tiena Locka, a na čelu Uprave bit će Mariyan Tkach.

Hotel Properties Limited posjeduje hotele i odmarališta u 15 zemalja: Singapuru, Maleziji, Tajlandu, Indoneziji, Maldivima, Sejšelima, Vanuatuu, SAD-u, Butanu, Tanzaniji, Južnoj Africi, Vijetnamu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji i Šri Lanci.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno