Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Interseroh predstavit će svoja rješenja na HoReCa sajmu u Opatiji sredinom listopada

Sredinom jeseni u Opatiji, od 14. do 16. listopada sajam HoReCa Adria otvara vrata na tri dana hotelijerima, ugostiteljima i vlasnicima kuća za odmor i pruža priliku za susret s najboljim dobavljačima za turistički sektor!

Interseroh d.o.o. – pioniri održivog razvoja

Među izlagačima naći će se i Interseroh d.o.o., tvrtka koja djeluje od 2005. godine u Hrvatskoj. Osim usluga zbrinjavanja opsanog otpada, pruža i usluge savjetovanja o gospodarenju otpadom, izvozu ambalažiranog otpada te se bavi prodajom strojeva za otpad, otkupa sirovina kao i najmom same opreme. Više o svemu možete doznati u Opatiji od 14. do 16. listopada ili na njihovoj web stranici www.interseroh.hr.

Tvrtka nudi integrirane usluge za više od 20.000 klijenata u svim sektorima industrije prema njihovim individualnim potrebama, s godišnjom prodajom od oko 705 milijuna eura (2020). Interseroh zapošljava 2.300 ljudi na 32 lokacija u 7 država. Također, 2008. godine pridružio se Alba Grupi, globalnom specijalisti za recikliranje i dobavu sirovina.

Kako poručuju iz organizacije – Svijet nije stao, stoga je ovo prilika da se što bolje pripremite za nadolazeću turističku sezonu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno