Utorak, 31 siječnja, 2023

Interes za CIHT konferencijom iz godine u godinu raste, a sve zahvaljujući brojnim međusobnim poslovnim kontaktima sudionika i vrlo atraktivnom programu

Koliko je interes za CIHT konferenciju i ove godine bio velik, govore podatci o prijavi sudionika iz čak 55 zemalja. CIHT konferencija održana je u hibridnom izdanju na engleskom jeziku, a za sve koji nisu mogli fizički prisustvovati konferenciji, prenosila se i video linkom, virtualno. Predavanja su držana od strane vrsnih stručnjaka iz zdravstva, turizma i marketinga, kompetentnih za raspravu o nadolazećim svjetskim trendovima i potencijalima zdravstvenog turizma Kvarnera i Hrvatske.

„I ove godine smo dokazali kako interes za CIHT konferencijom iz godine u godinu raste, a sve zahvaljujući brojnim međusobnim poslovnim kontaktima sudionika i vrlo atraktivnom programu – 17 predavača iz devet zemalja govorilo je o temama koje su obuhvaćale mogućnosti suradnje i promocije hrvatskih zdravstveno-turističkih proizvoda na američkom tržištu, povezivanje različitih segmenata turizma, primjerice zdravstvenog, kulturnog, sportskog i drugih, a naši predavači osvrnuli su se i na najnovije trendove u zdravstvenom turizmu. Ovogodišnji program obogatili smo i dovođenjem šest talijanskih agencija s kojima su sudionici mogli održati B2B sastanke, a organizirana je i poslovna radionica o razvoju destinacije zdravstvenog turizma,“ istaknuo je doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Na kraju CIHT konferencije Kristijan Zulle, ambasador World Wellness Weekenda za Hrvatsku, u ime osnivača Jean-Guy de Gabriaca, uručio je nagradu Wellness Champion dr. Vladimiru Mozetiču, predsjedniku Klastera. Nagrada Wellness Champion uručena je i Turističkoj zajednici Grada Crikvenice zbog uspješnog sudjelovanja u World Wellness Weekendu, a primila ju je direktorica Marijana Biondić, piše Turizmoteka.

Na CIHT konferenciji svake godine uspijevamo okupiti priznate stručnjake iz cijelog svijeta koji su i tijekom ovogodišnjeg CIHT-a u Crikvenici, gradu u kojem je razvoj turizma u 19. stoljeću počeo sa zdravstvenim turizmom, prezentirali nova znanja, prenijeli sudionicima konferencije iskustva i najbolje prakse te raspravljali o aktualnim trendovima u zdravstvenom turizmu. Ovogodišnji CIHT bio je bogat sadržajima i mogućnostima za nove poslovne kontakte i suradnje, a hibridno izdanje CIHT-a doprinijelo je većoj vidljivosti konferencije. Na taj način su Crikvenica, Kvarner i čitava Hrvatska dobili dodatnu promociju u 55 zemalja svijeta i 6 kontinenata s kojih je konferencija praćena. Ponosna sam što smo ponovno uspjeli da Selce i Rivijera Crikvenica na dva dana budu središte razmjene novih informacija i znanja o zdravstvenom turizmu i da smo od naših predavača i sudionika dobili vrlo visoke ocjene o konferenciji, što nam daje dodatan motiv za daljnje aktivnosti vezane uz razvoj zdravstvenog turizma.” izjavila je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice i utemeljiteljica konferencije.

Najavila je jubilarno 10. izdanje konferencije sljedeće godine 6. i .7. listopada, te je ujedno zahvalila pokroviteljima koji su ove godine podržali konferenciju: Ministarstvu turizma i sporta, Ministarstvu zdravstva, Jadran-galenskom laboratoriju d.d., Primorsko-goranskoj županiji, Turističkoj zajednici Kvarnera, Hrvatskoj turističkoj zajednici, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Gradu Crikvenici, hotelskoj kući Jadran d.d. iz Crikvenice, kao i partnerima, te brojnim drugima bez kojih ovogodišnje izdanje CIHT-a ne bi bilo moguće.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno