Influenceri i blogeri iz cijele Europe obilaze ljepote Kvarnera i otoka

202
Mali Lošinj

Blogeri, influenceri i fotografi iz Njemačke, Austrije, Poljske, Italije, Velike Britanije i Švicarske do 9. listopada, plove i otkrivaju ljepote Kvarnera i kvarnerskih otoka. Riječ je o putovanju u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i turističkih zajednica gradova Opatija, Krk, Rab, Mali Lošinj i Cres te kruzing tvrtke Katarina Line, koje je organizirano s ciljem promocije nautičkog turizma, hrvatskih otoka, ali i atraktivne turističke ponude u razdoblju posezone s naglaskom na eno-gastronomiju, prirodu i kulturu.

„U projekt smo uključili blogere, influencere i profesionalne fotografe kojima ćemo predstaviti destinacije, turistički atraktivne lokalitete, otočke običaje i delicije Kvarnera te očekujemo vrlo dobre promotivne rezultate. Naglasak je na nautici kao jednom od glavnih hrvatskih imidž proizvoda koji naglašava ono najljepše što Hrvatska ima i nudi svijetu. U nautičkom charteru je u dosadašnjem dijelu godine ostvareno gotovo 3 milijuna noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 82 posto“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

U programu putovanja sudjeluje Britanac Andrea Astarita, ambasador Adobea kojeg na Instagramu i Tik Toku prati milijun fanova. On će, uz fotografiranje, tijekom putovanja raditi i posebni video koji će se koristiti u daljnjoj promociji hrvatske nautičke ponude. „Hrvatska je jedna od zemalja koje me oduševljavaju, a projekte poput ovog pozdravljam jer je to izvrsna prilika za upoznavanjem destinacija, ali i domaćih ljudi u društvu kolega iz cijeloga svijeta“, zaključio je Astarita.

AD

Kvarnerskim arhipelagom plove i profesionalni britanski fotograf Mike Will, Antje-Katrin Schaniel iz Švicarske, Anastasija Polovnuka i Jo Hannes Kreikebaum iz Njemačke, Patrycja Żaneta Jaskot iz Poljske, Vasileia Eleftheriadou iz Austrije te Anna Pernice iz Italije.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORUHPA