Petak, 31 ožujka, 2023

Influenceri i blogeri iz cijele Europe obilaze ljepote Kvarnera i otoka

Blogeri, influenceri i fotografi iz Njemačke, Austrije, Poljske, Italije, Velike Britanije i Švicarske do 9. listopada, plove i otkrivaju ljepote Kvarnera i kvarnerskih otoka. Riječ je o putovanju u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i turističkih zajednica gradova Opatija, Krk, Rab, Mali Lošinj i Cres te kruzing tvrtke Katarina Line, koje je organizirano s ciljem promocije nautičkog turizma, hrvatskih otoka, ali i atraktivne turističke ponude u razdoblju posezone s naglaskom na eno-gastronomiju, prirodu i kulturu.

„U projekt smo uključili blogere, influencere i profesionalne fotografe kojima ćemo predstaviti destinacije, turistički atraktivne lokalitete, otočke običaje i delicije Kvarnera te očekujemo vrlo dobre promotivne rezultate. Naglasak je na nautici kao jednom od glavnih hrvatskih imidž proizvoda koji naglašava ono najljepše što Hrvatska ima i nudi svijetu. U nautičkom charteru je u dosadašnjem dijelu godine ostvareno gotovo 3 milijuna noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 82 posto“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

U programu putovanja sudjeluje Britanac Andrea Astarita, ambasador Adobea kojeg na Instagramu i Tik Toku prati milijun fanova. On će, uz fotografiranje, tijekom putovanja raditi i posebni video koji će se koristiti u daljnjoj promociji hrvatske nautičke ponude. „Hrvatska je jedna od zemalja koje me oduševljavaju, a projekte poput ovog pozdravljam jer je to izvrsna prilika za upoznavanjem destinacija, ali i domaćih ljudi u društvu kolega iz cijeloga svijeta“, zaključio je Astarita.

Kvarnerskim arhipelagom plove i profesionalni britanski fotograf Mike Will, Antje-Katrin Schaniel iz Švicarske, Anastasija Polovnuka i Jo Hannes Kreikebaum iz Njemačke, Patrycja Żaneta Jaskot iz Poljske, Vasileia Eleftheriadou iz Austrije te Anna Pernice iz Italije.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno